Трите зодии, които поддържат връзка с бившия

Времето лекува и понякога поддържането на приятелски отношения след края на връзката е невъзможно. Трудно е да смените статуса си от „обвързан“ на „необвързан“.

Някои двойки се разделят без излишен драматизъм и не им пречи, че продължават да се движат в една и съща компания. Но за други мисълта, че ще се засекат на едно и също място, ги побърква.

Ето четири зодии, за които приятелството с бившите е нещо нормално:

Рак

Представителите на този знак обичат сериозните връзки и търсят човек, с който да прекарат цял живот. Ако излязат на среща с някого, това означава, че той е много специален. Раците се привързват бързо към хората и връзката им с бившите остава силна дори и след раздялата.

Хората с тази зодия могат без проблем да поддържат приятелска връзка не само с бившите си гаджета, но и с техните роднини. Дори и отсрещната страна да не иска такава, те ще направят всичко възможно, за да я имат. Раците винаги се допитват до чувствата си и за тях няма нищо лошо, ако поканят на парти ексгадже.

Близнаци

Те са страхотни комуникатори и по принцип си избират половинки, които обичат да говорят на различни теми. Смята се, че в тях „живеят“ две личности. Докато едната може да се сърди след раздялата, другата със сигурност няма да има против да пише есемеси, да чати в социалните мрежи и да излиза на кафе с бившето гадже.

Близнаците обичат разнообразието и новите предизвикателства. В сравнение с други знаци от зодиака, те свикват по-лесно след раздяла и могат да поддържат дългогодишно приятелство с бившите.

Везни

Те винаги търсят баланса и хармонията в една връзка. Голяма част от везните са отворени към поддържане на приятелски отношения с бившите, ако им предложат това. Те не могат да стоят сами и обичат да са заобиколени от приятели.

Мисълта, че ще загубят човек, с когото са близки, ги натъжава и кара да направят всичко възможно, за да запазят добрия тон дори и след раздяла. Везните не позволяват на емоциите да ги завладеят. Дори и да им пращат по-лични съобщения, те ще се придържат към приятелския тон.

Източник: tialoto.bg