Трите зодии, които са царете на манипулацията!

Хората се отличаваме не само по външни белези, но и по личностни характеристики. Някои имат силна харизма, особено докато говорят, други са романтици, а има и такива, за които казваме, че са добри манипулатори.

Зодиакалният знак, под който сме родените оказва влияние върху нашия характер, комуникационни умения.

Вижте кои са 3-те най-манипулативни зодии.

Зодия Рак

Манипулацията на родените под този зодиакален знак произлиза от тяхното дълбоко, неизследвано море от емоции. Тези води невинаги са спокойни.

Ракът се чувства като изгубен в тях, без да е сигурен, че е обичан и ще манипулира хората, докато не получи любов или неща, които смята, че са му необходими.

Но Раците невинаги заявяват директно какво искат, а са склонни да играят драматични роли, с които да събудят съжаление в другите.

Манипулацията е техният любим начин за направляване на емоциите и действията на другите хора. Въпреки че в повечето случаи манипулирането им се получава, не са малко и тези, които неглижират артистичността на Рака, подминавайки опитите им за контрол.

Зодия Близнаци

Всички сме чували за двойствената природа на Близнаците. Те имат повече от едно лице и слагат това, което е подходящо за съответната ситуация. Родените под тази зодия са адаптивни и могат да проявят гъвкавост към почти всяка среда.

Също така са много добри оратори и знаят как да използват силата на думите, за да спечелят доверието на околните. Толкова са добри, че могат да ви убедят в горещ летен ден да си купите топъл, не студен чай.

Дълбоко в себе си искат да направят нещата интересни, да опознаят света, хората. Техните манипулации никога не са опасни, освен ако целите им не са такива.

Зодия Скорпион

 

Скорпионът е може би най-манипулативният знак в целия зодиак. Представителите на зодия са хитри същества, чието неочаквано убождане може да бъде смъртоносно. Това е силата, която имат Скорпионите.

Те имат вътрешна амбиция, която поддържат в себе си и прекарват много време в наблюдение на заобикалящата ги среда. Имат скрити намерения и могат да разпознаят и най-слабите страни, да знаят какво искате да чуете.

Това, което ги прави уникални, е че могат да изглеждат перфектно в тъмнината, забелязвайки важни подробности. Но този контрол имат не само върху постигането на собствените си цели, но и когато защитават хората, които обичат.