Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Трите зодии, които са ужасни в леглото! С тях скуката е пълна!

Има три зодии, които не винаги успяват да се покажат като добри и щедри любовници като Скорпиона и Овенът, например.

Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото.

Разбира се, че има изключения, но понякога трябва да се доверим – проучванията рядко лъжат. 

Важно е да знаем, че всичко зависи от нас самите и емоциите, които вкарваме в сексуалните си отношения с партньорите си.

Водолей

Тази зодия заема първо място в класацията ни на най-ужасни любовници. Не, че не могат да бъдат страхотни любовници, напротив! Те могат с едно докосване да ви възпламенят, с една целувка да ви накарат да ги желаете както никога досега не сте искали друг. Но! Те просто не желаят. На тях им е много по-интересна овертюрата, от колкото същинския сексуален акт. Кой би искал такъв любовник, нали?

Дева

Тази студена кралица между зодиите, не знае как да вълнува, пише bgvest.eu. Девите обикновено са закопчани до горе, предпочитат неатрактивни дрехи, за да не бъдат определени като неморални. Емоциите са чиста математика, а докато правят любов постоянно мислят за следващите стъпки. Никога не са спонтанни и спокойни.

Рак

Ракът е нежен и изисква максимална емоционална подкрепа. Това не е лошо, но понякога, сексът преминава в рутина. Ракът няма да ви предложи големи промени и иновации, а също така не очаквайте и инициатива. Либидото им е забравено някъде, затова може цял живот да лежат в една и съща поза.

Коментари
Зареждане...