Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Трите зодии, които се провалят във връзките си

photo of a romantic couple kissing while holding ice cream

Има хора, които се чувстват по-добре, когато са свободни и то не защото не обичат да са във връзка или се влюбват трудно, а просто защото правилата на играта във връзките не са за тях.

Има някои зодии, които наистина не ги бива в регулираните отношения.

Дълготрайните любовни ангажименти за тях са огромно предизвикателство, което ги поставя пред сериозно изпитание – да продължат връзката или да останат свободни, както всъщност се чувстват най-добре.

Телец

Когато Телецът взима решение, той се придържа към него, действа по въпроса на живот и смърт. Телците са толкова решителни, че отстрани изглеждат упорити и твърдоглави.

В същото време са чувствителни. Но това няма да ги разколебае да ви кажат, ако не харесват нещо в личността ви. Не са склонни да правят компромиси със себе си и с нещата, които харесват. Именно заради това им е толкова трудно да приемат различията на други хора и да се съобразяват с тях.

Невъзможно е да имаш връзка с човек, който смята, че никога не греши и никога няма да се опита да погледне нещата от чужда гледна точка. Това правят Телците – не са състрадателни, емпатични и съпричастни. Те са убедени в правотата си и тази тяхна черта често проваля връзките им.

Близнаци 

Не че Близнаците не обичат връзките, напротив. Просто те са толкова свободолюбиви и самодостатъчни, че партньорите им ги напускат, защото не издържат. Ако искате да отблъснете човек от зодия Близнаци, поставете му граници.

Сравнявайте го с останалите, изисквайте от него да седи до вас и да ви държи ръката, заставяйте го да прави нещата, които вие обичате, и ще му видите гърба доста бързо. Това са най-сърдитите, намръщени и негативни песимисти сред зодиите За Близнаците любовта винаги е нетрадиционна.

Те не се вписват в никакви рамки. Не обичат клишетата, характерни за стандартните връзки. Те предпочитат да им е интересно, да се забавляват, да не се съобразяват с никого, но и не изискват това от партньорите си. Те харесват свободата на личността и я дават на партньора си като в замяна очакват същото.

Стрелец

Стрелецът е невероятен през първите дни и месеци от връзката. Той е много забавен и изглежда погълнат от партньора си. Истинското предизвикателство идва след това, когато Стрелецът започне да показва саможивостта си.

Нещата изглеждат твърде сложни, но не са. Просто дайте свобода на Стрелеца и той ще ви е благодарен. Веднага щом Стрелците се отегчат от връзката си, те излизат от нея без много да се замислят.

Когато нещата зациклят, всеки Стрелец би предпочел да остане сам, отколкото да се тормози в безперспективна връзка. Някои Стрелци дори предпочитат неангажиращите връзки, в които няма забрани. Ако и вие сте такъв партньор, вероятно идеално си пасвате с шеметния Стрелец.

Коментари
Зареждане...