Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Трите зодии, които ще станат родители през 2018

Ето кои са трите късметлийски зодии, които през 2018 година ще станат родители.

Вижте какво още казват звездите за бъдещето на трите зодиакални знака.

Телец

Мечтаете си за тази голяма новина, но все се случва нещо, че или отлагате, или партньорът до вас не е готов. Всичко това е към своя край, защото ви очаква най-хубавата новина в живота ви. Ще ставате родители и това ще стане ясно до края на месец октомври.

Ако в семейството ви има близнаци, възможно е и вие да се сдобиете не с едно, а с цели две щастливи новини! На хоризонта ще се появи и завист от ваш много близък приятел/приятелка.

Не споделяйте в много подробности за това какво ви предстои и колко сте щастливи. Пазете щастието си от зли очи. Всичко друго ще е наред!

Лъв

Не сте и предполагали, че толкова скоро след като сте се влюбили, вече ще мислите за деца. Дори да не мислите, новината сама ще ви изненада в следващите 4 месеца.

Повярвайте ни, в началото може и да не се чувствате готови, но много бързо ще наваксате усещането, че скоро ще бъдете родители. Най-хубавите ви години тепърва предстоят. Истински щастливци сте!

Дева

 

Няма по-хубаво от това човек да създаде семейство. Но преди това е нужен брак, нали? Точно това ви очаква до края на тази година – незабравимо предложение за брак, на което никой на света не би могъл на устои.

След това съвсем бързо ще дойде и голямата новина – ще си имате бебче, което най-вероятно ще се появи другата зима. И всички около вас ще са толкова щастливи. Не споделяйте много само с колегите си, сред тях има хора, които не ви мислят доброто. Всичко друго ще е перфектно!

Коментари
Зареждане...