Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Трудни за опитомяване: Мъжете от тези три зодии обичат свободата си повече от всичко!

Мъжете, които са представителите на тези зодиакални знаци обичат толкова много на свободата и независимостта си, че много от тях никога не стигат до олтара.

Но ако все пак получите годежен пръстен от един от тях, трябва да знаете, че сте истинска щастливка, защото той наистина ви обича!

Можете ли да опитомите мъжете от тези зодии и как?

Стрелец

Мъжът Стрелец никога не е готов за сватба. А ако случайно се реши на тази голяма стъпка, го прави само от интерес. Представителите на този зодиакален знак не търпят, когато някой се опитва да ги промени или се старае да ограничи свободата им.

Стрелецът е трудно уловим мъж. Той винаги ходи там, където му е интересно. Изобщо не се старайте да го задържите! Бъдете оптимистични и интересни и той сам ще ви обърне внимание!

Близнаци

Мъжете Близнаци са променливи като вятъра. Те могат да улегнат, ако жената до тях съчетава в себе си няколко образа – съпруга, любовница и приятелка. На Близнаците им е нужда дисциплина, в противен случай ще страдат от своята вятърничавост и безпокойство.

Лъв

Мъжете, родени под този знак, обичат много празниците, веселието и вниманието. Затова и да опитомите Лъва е много просто – трябва само да не спирате да го хвалите, обичате и уважавате!

За мнозина мъжът Лъв може да изглежда несериозен и неверен, но зад лекия флирт се крие желанието му да получи внимание и да блесне със своето обаяние. Бъдете на една вълна с него – веселете се заедно, възхищавайте му се и тогава вашият страшен Лъв ще стане гальовно котенце!

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...