Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ценните уроци, на които ни научи „Сексът и градът“

Сексът и градът” е сериалът, който ни запозна с Кари, Саманта, Шарлот и Миранда.

4-те модерни момичета, които често преминаваха през същите трудности, през които преминавахме или преминаваме в момента и самите ние.

Раздели, мъже психопати, сърдечни болки, житейски радости и неволи, опити да разберем смисъла на всичко – този сериал ни води през всички тези части от живота на една жена и може би за това се е превърнал в същинска икона.

Хубаво е да си различен и уникален – жените в този сериал бяха силни, уверени и не позволяваха на никой да ги сломи. Те бяха горди и щастливи и се приемаха такива, каквито са – да, бяха малко странни, но именно това ги правеше толкова очарователни.

Имай и отстоявай собственото си мнение – Саманта ни научи особено ясно, че винаги трябва да отстояваме позицията си и не бива да се страхуваме, ако живеем живота си по-различно от останалите. Бъдете смели и твърди в своите преценки.

Сексът не е табу – няма нищо лошо в това да обичаш секса и да говориш за него, особено с най-добрите си приятелки. Той отдавна не е тема табу и момичетата ни го доказаха. Той е естествена част от живота на всеки човек и наистина може да бъде невероятен.

Приятелите наистина ти пазят гърба – Кари, Шарлот, Саманта и Миранда винаги се подкрепяха и заставаха една зад друга в напечени ситуации. В живота им имаше много драма, но те успяха да запазят приятелството си здраво, защото никога не забравиха една за друга заради някой мъж

“Единственият” е твоята версия за перфектния мъж – шоуто ни показа много ясно, че не бива да си губим времето в търсене на принца на белия кон. Трябва да търсим онзи, който е подходящ лично за нас и отговаря на нашите представи, а не на общоприетото схващане.

Не забравяй да се грижиш за себе си – да, трябва да бъдеш добър приятел и верен и подкрепящ партньор, но не бива някъде по пътя да изоставяш себе си и своите желания. Прави онова, което ти носи радост и ще живееш безгрижно.

Източник: edna.bg

Коментари
Зареждане...