Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Цуни в тройка с близначките! Тримата не крият близостта си, натискат се по сепаретата

Цветелин Маринов – Цуни заби в комплект бившите си съквартирантки от „ВИП Брадър” – близначките Влади и Алекс Димитрови.

За него не било проблем,че са на половина на годините му. Плейбоят отдавна бил надъхан за тройка с тях и когато успял да омае палавата Алекс и сестра й, не могъл да повярва на късмета си, писа „Таблоид”.

Земеделецът от Плевенско вече не крие страстта си към палавите девойки, установи проверката ни.

Мачото бръмчи редовно по дискотеки и светски събития с двете си любовници и после качва фотоси с Алекс и Влади. Само преди месец

Таблоид” публикува близначката Алекс в скандални порно снимки, на които задоволява орално своя любовник. В сензационните кадри смуглата красавица е в ролята на медицинска сестра и прави фелацио на доста известен мъж, чиято самоличност умишлено спестихме.

От обкръжението на 22-годишни близначки издават, че и Влади също си падала голяма палавница. Именно поради това не се наложило Цуни дълго да ги увещава за участие в тройка.

Сватовницата на триото обаче е топ палавницата на фолка Мара Отварачката.

Свидетели споделиха пред „Таблоид”, че тримата цяла нощ седели един до друг, Цуни ги галил по краката, танцували страстно и видимо се наслаждавали на компанията си.

Първоначално провинциалният сваляч Цуни задоволил мерака си с двете девойки, но после се увъртял около Александра за по-сериозно гадже.

Известният с това, че е известен се впечатлил от публикуваните в „Таблоид” супер горещи кадри с „музикалното изпълнение” на Алекс като порно медсестра, а след това лично се уверил в креватните й умения, от които останал повече от доволен.

Не е тайна, че Цуни си пада по фолк певици и по мацки под 30-те години, макар самият той да кара четиридесетата.

Коментари
Зареждане...