Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Цветелина Грахич стана анорексичка! (ПЛАШЕЩА СНИМКА)

Цветелина Грахич, Бившата беквокалистка на „Ку-ку Бенд“ съвсем е изчезнала, че дори най-малкия размер дрехи – XS – вече й е голям.

Преди певицата бе с пищни форми, от които грам не се срамуваше. След множество упреци, че трябва да бъде по-стройна, ако иска да запази звездния си статут.

Никой не е предполагал, че непрекъснатото натякване за теглото ще доведе до обратния резултат. Цяла година телосложението на Грахич прогресивно изчезва, като по всичко личи, че тя не може да овладее границата.

Отдавна нормалното е преминало в мания като дори самата тя се срамува колко много е окльощавяла.

Ето какво е забелязал меломан: „Снимки от последните й участия няма, доколкото знам, е забранила да я снимат. Участия има, но снимки не се качват, най-много една две и то само в лице.

Докато преди, когато беше по пълничка, не спираше да се снима и да ги пуска, и по-разголени дори, то сега – когато е толкова слаба, фотоси липсват….

И се облича с всевъзможни широки дрехи, за да прикрие плашещото си състояние.

Най-страшното, е че приятелят й вместо да я вразуми, той поощрява тази лудост. Говори се, че тя е до болка обсебена от него, а той не спира да и изневерява. Затова я е докарал до това състояние“.

Запознати казват, че именно пагубната връзка на певицата с него е причината за раздялата и с „Шоуто на Слави“.

Коментари
Зареждане...