Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Цялата истина: Ето защо Венета се раздели с Тишо + изповедта на Тихомир

Венета Райкова вече е свободна жена! Водещата на „Папараци” сама обяви, че го е и изгонила и се развежда с бащата на сина си – Тихомир Георгиев.

По думите й, с него остават приятели и ще продължат да общуват най-нормално в името на детето си.

Любопитното е, че признанието дойде на 4 януари – именния ден на Тихомир. Така вместо подарък, тв звездата му сервира молба за развод.

Таблоид” научи, че през последните три-четири години двамата са положили доста усилия да скрепят брака си, но без резултат. Горе-долу от толкова време красавицата и ресторантьорът реално живеели като съквартиранти в името на сина им Патрик.

В крайна сметка журналистката предпочела да сложи точка на мъките и да продължи напред сама. Според вътрешна информация документите за разтрогване на брака им ще бъдат внесени в съда съвсем скоро.Двамата от дни не живеят заедно.

Официалната раздяла беше въпрос на време, те отдавнаа не са семейство и наистина трябва всеки да поеме по своя път, вместо формално да стоят заедно в името на привидно благополучие”, коментираха близки до блондинката от Попово.

И декларират, че наистина нито тя, нито Тишо си имат любовници. Бившият вече съпруг на Венета напоследък бил доста изнервен, тъй като бил претрупан с ангажименти.

Райкова била разочарована от него, тъй като не усетила подкрепата му в най-трудните месеци за нея – когато я съдеше Юксел Кадриев и стоеше без работа.

Улисан в своите задачи, мъжа й не бил достатъчно съпричастен към нея. „Прости ми, Венета! Явно не бях добър съпруг за теб”, казал на изпроводяк Тишо.

Това е вторият случай, при който Венета обявява, че двамата с мъжа й са в развод. Първият път красавицата подаде документи за разтрогване на брачния съюз две години след като се разписаха в гражданското през 2005 г.

Периодично се появява информация, че Венета и Тихомир са разделени, но доказателства за разлъка така и не се появиха.

През 2007 г. Тихомир подал молба за развод. Драмата се разигра, след като участваха в нов сезон на „Биг Брадър”, където продуцентите намекнаха грозно, че Венета е имала връзка с Тодор Славков.

Покрай раздора Венета се изнесла от общото им жилище и заживяла в недовършен апартамент, който купила преди време. В жилището нямало ток, затова майстори й сложили временен кабел, с който нелегално получавала електричество.

Малко след това двойката затоплила отношенията си, бракоразводната молба заминала в кофата за боклук и дори си направили бебе. През февруари 2009 г. се роди синът им Патрик и сем. Георгиеви заживя щастливо до 2014 г., когато надвиснали първите облаци над семейната идилия, които донесоха и бурята, турила край на брака им. Приятели на семейството се надяват, че и този път те ще се съберат.

Проверка на „Таблоид” установи, че Тишо вече няма нищо общо с ресторант „Тадж Махал”. От известно време столичанинът се подвизава като управител на казината „Фламинго”.

Венета пък изпрати една от най-успешните си години – тя стана водеща на „Папараци” по Би Ти Ви, а четирите й романа оглавиха класациите по продажби.

Коментари
Зареждане...