Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тя беше изоставена при раждането, но след години получи писмо, което преобърна живота й!

Младо момиче било осиновено. Разбрало това едва след много години.

Защо родителите й го изоставили и го оставили като бебе на пазара? Причината била направо невероятна. Оставили за дъщеря си съобщение, което да прочете след години.

Преди 21 години родителите на китайката Кейт решили, че ще я оставят на пазара. Момиченцето имало щастие и за него се погрижили осиновители от Мичиган в САЩ. Кръстили детето си Кейт Поулър и го отгледали като свое.

Те решили да не разкриват тайната, докато самата Кейт не се поинтересува.

Един ден Кейт поискала да разбере истината и тогава й предали писмо от истинските родители. В него те разказвали, че много обичали детето си, но се наложило да го оставят заради бедност и тогавашния режим в Китай. Когато Кейт разбрала това, била вече на 21 години. В писмото, обаче, останала скрита още една информация.

Истинските родители на Кейт искали да я видят, когато тя навърши десет или 20 години на „Моста на срещата”.

Вече на 21 години Кейт решила да замине за Китай.

Срещата с родителите била невероятно трогателна. Коленете на майка й се подкосили и тя не можела да спре да плаче. Според ВВС, Кейт останала няколко дни с истинските си родители и след това се върнала отново в Мичиган.

Биологичния й баща всяка сутрин й изпращал съобщение за добро утро и още едно вечер. Сега той вярва, че детето му ще намери време да се върне отново при него, за да се видят пак.

Коментари
Зареждане...