Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Тя излезе за час, но когато се прибра гледката на мъжа й и баща й я шокира…

Мартина и Жоро бяха заедно от години. Приятелите им често ги определяха като перфектната двойка. И двамата имаха чудесна работа с много добри доходи.

Бяха заедно само от две  години, но още на третия месец заживяха заедно. Живееха в скромен 3-стаен апартамент, недалече от центъра на града.

Те не просто имаха много прилики помежду си, те споделяха общи интереси и виждания за живота. Тъй като по повечето въпроси бяха единодушни, рядко се караха.

Но се случи неописуема трагедия, която напълно преобърна живота им. След дълга борба с рака на гърдата, майката на Марти изгуби окончателно битката. Това бе и причината баща й да се премести да живее с тях.

Смятаха, че ако е обграден с хора, които го обичат, по-лесно ще превъзмогне любимата жена.

Но неприятностите не свършиха до тук, не след дълго Жоро изгуби работата си.

Двамата мъже (единият безработен, а другият пенсионер) разполагаха с много свободно време, което с удоволствие прекарваха заедно, правейки нещата, които винаги са искали да направят.

Разхождаха се в парка, посещаваха изложби, ходеха на футболни мачове, посещаваха готварски курс…

Мартина бе на седмото небе, че двамата най-важни мъже в живота й се разбираха така добре. В началото изпитваше притеснение, че баща й ще навреди на връзката им, но осъзна, че се е притеснявала напразно.

Една неделна сутрин се беше събрало цялото семейство, когато се обадиха на Марти от работата. Трябваше да отиде спешно и сигурно щеше да се забави час-два, а така й се искаше да прекара неделята със семейството си…

Час по-късно Мартина вземаше стъпалата по две-три наведнъж, нямаше търпение да съобщи на семейните, че най-накрая е оценена и е повишена в Управител.

Марти влезе в апартамента, не завари никого в хола. И тогава ги чу, в началото не бе сигурна, че е чула правилно, но мъжките стонове, които идваха от спалнята й продължаваха.

Тя леко отвори вратата на спалнята, молейки се да не завари на калъп приятеля си с друга жена. Но това, на което бе станала свидетел надминаваше всичките й очаквания – приятелят й и баща й голи, докосващи се… в нейното легло!

Автори: Габриела Димитрова и Стела Николаева

Коментари
Зареждане...