Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Валентин Кулагин: Няма да вляза в къщата на Вип Брадър за нищо на света! Аз за разлика от други хора се трудя почтено и имам какво да губя!

Скандалният стилист Валентин Кулагин, който нашумя покрай скандалите с Мис Плеймейт Нора Недкова заяви, че не би влязъл в къщата на Вип Брадър за нищо на света. 

„Най-отговорно искам да заявя, че НЕ СЪМ провеждал преговори с продуцентите на „Вип Брадър“! Не желая да участвам повече в НИКАКВИ предавания НА ЗАПИС. От сега нататък – само предавания излъчвани НА ЖИВО!

Без манипулации и без монтажи, с пълните ми реакции и пълните ми отговори. Парите са без значение! Това, което съм изградил до този момент няма цена, срещу която да бъде потъпквано и рушено!

Аз за разлика от други хора имам професия, трудя се почтено, имам какво да губя. Още веднъж ще призова всички журналисти да спрат да пишат свободни съчинения свързани с името ми!“, отсъди Вальо в социалната мрежа.

Запознати твърдят, че преди години хасковлията сам е търсил срещи с продуцентите на „ВИП Брадър“, за да го вкарат в шоуто. Явно след като се е опарил от „Черешката на тортата“ е забравил за мерака си към Къщата на ВИП-овете, коментират в средите.

До известна степен не се знае дали тази година изобщо ще има нов сезон на култовото риалити. Въпреки силният му последен сезон от „Олд Скул“ не били убедени, че ще подберат добър каст, тъй като вече са поизчерпили кадрите. А тези, които си заслужават да бъдат включени в проекта, отказват да го направят дори и срещу колосални суми.

Източник:hotnews.bg

Коментари
Зареждане...