Валентинов проплака след раздялата: Златка се подигра с любовта ни!

Макар да са заедно само от месец, връзката на Благой Георгиев – Джизъса и Златка Райкова се развива с бясна скорост. В светските среди дори се шушука, че очакват наследник.

Двамата сами издадоха, че искат бебе, като размениха любовни послания в социалните мрежа и намекнаха, че скоро може би ще станат трима, пише „Уикенд“.

Джизъса има три деца от две различни жени, но хлапетата живеят с майките си, а желанието му да се размножава не е утихнало. Златка пък никога не се е стремила да гради имидж на сериозна семейна жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, но ето че Благо успял да повлияе на приоритетите й.

Запознати издават, че Райкова още не е бременна, но с бившия спортист сериозно обмисляли този вариант и вероятно в най-скоро време русата изкусителка ще издуе корема.

Междувременно бившият годеник на плеймейтката – ММА боецът Георги Валентинов, проплака, че е много огорчен от бившата си и изневерите й.

Говори се, че докато бяха заедно, Златка го окичила с огромни рога, макар че прие предложението му за брак в национален ефир и често му се обясняваше в любов публично. Зад гърба му обаче кръшкала редовно, тъй като моногамността не й била присъща.

„Златка е голямо разочарование за мен. Мислех, че любовта ни е истинска, че се обичаме повече от всичко, но явно не е било така. Пожелавам й само щастие оттук нататък. Но държа да знае, че е грях да се подиграваш с чувствата на хората“, казва нараненият Жоро.

Той се ядосва, че е бил сляп за десетките предупреждения на свои приятели каква е всъщност Златка и сочените от тях нейни изневери по време на връзката им.