Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Вандали саботираха полуфинала на „ВИП Брадър“

Вандали саботираха полуфинала на риалити формата „ВИП Брадър“ в сряда вечер.

От продукцията съобщиха, че проблемът е технически. Пред „Телеграф“ екипът на предаването издаде, че причина за внезапното спиране е прекъснат оптичен кабел.

Излъчването на предаването спря внезапно, макар по програма да бе предвидено да продължи до 23 часа. Малко след като в Къщата влезе синът на Ваня Костова, картината замръзна на стопкадър, пише ХотАрена.

След няколко секунди от телевизията пуснаха реклами, а след тях започна „Господари на ефира“. Объркващият гаф вбеси зрителите, които междувременно продължаваха да изпращат смс-и за своя фаворит.

Не стана ясно обаче дали гласовете им изобщо ще бъдат отчетени. На този етап няма предположения кой може да е виновникът, най-вероятно става дума за тийнейджъри, които не са разбрали какво точно правят, или такива, които изненадващо са увенчали глупостта си с успех.

Палитра от емоции се настани в Къщата, след като близки на известните участници получиха правото да влязат и да се видят с хората, които обичат. Най-трогателни бяха срещите на Петко и Стефан. Красивата Яна влезе в шоуто заедно с трите деца, които не се отделиха от татко си.

Любовта между Гала и Стефан сякаш за първи път отвори врати за външния свят.

Обичам те, пиленце… Радвам се, че влезе тук. Харесва ми всичко, което правиш. Припомняш ми в какво съм се влюбил. А най-хубавото е, че хората не знаят колко още криеш в себе си“, каза телевизионната водеща, която не спря да прегръща мъжа си. Преди нея влязоха щерките на Стефан.

Интересно беше, че при Папи Ханс влезе сестра му, а той възнегодува, че е очаквал португалско присъствие, визирайки приятелката си.

Коментари
Зареждане...