Ванко 1 напусна къщата на „Вип Брадър“

Ванко 1 най-неочаквано заяви желанието си да напусне Къщата на „ВИП Брадър“ завинаги.

Рапарът и бивш сводник обясни в лайва на шоуто, че имал здравословни проблеми, които не му позволяват да продължи да играе играта.

„Искам да изляза, за да мога да се лекувам. И до болници бях, прегледаха ме. Наистина не се чувствам добре”, каза той пред Големия брат.

Поради доброволното напускане на участник в Къщата, никой от номинираните за изгонване, а именно Валентин Кулагин, Наско Колев, Ричард Величков, Ева Найденова и Веселин Плачков, не си тръгна от Къщата в Нови хан, пише hotnews.com.

Освен неочакваното действия на Ванко 1, което според зрителите на шоуто е нагласено, Ники Кънчев обяви гримьора Кулагин за съквартиранта с най-висок рейтинг за оставане в шоуто.

„Вальо, зрителите искат ти да останеш в Къщата. Ти имаш най-голям вот“, похвали го мистър „Стани богат“, а хасковлията не скри учудването си от този факт.

Гримьорът от руски произход получи щит, с който да спаси себе си или някой от участниците при следващи номинации.

Майсторът на макияжа обаче постъпи благородно, като не използва екстрата за себе си, а за съквартиранта, с който към момента поддържат приятелство – фитнес инструктора Ричард Величков.

Кулагин се двоумеше между Ричи и моделката Розмари, за която предположи, че няма да бъде сред най-номинираните.

Източник: hotnews.bg