Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Въпросът, който всички си задават: Какво се случи между Никол Станкулова и Григор Димитров?

Няма съмнение, че Никол Станкулова е сред най-красивите и интелигентни жени в родния шоубизнес.

Звездата е харесвана от хиляди българи, следящи NOVA най-вече след участието си във „Вип Брадър“. Един ценител на красотата на Никол обаче се открояваше пред останалите – самият Григор Димитров.

Макар многократно да е свързван с Николета Лозанова и други плеймейтки, Гришо следваше в мрежата Инстаграм единствено Никол Станкулова.

Интересен е фактът, че двамата се запознаха преди първото участие на Григор в турнира „София Оупън“. Той гостува в ефира на NOVA и си направи няколко снимки с Никол.

Няколко дни по-късно направи впечатление, че Гришо вече следваше Никол в Инстаграм и харесваше публикациите й.

Преди време дори се появи информация, че Гришо е зарязал Мария Шарапова заради връзка с Никол Станкулова. Дълго време и самата Станкулова мълчи по темата и това оставя доста въпросителни.

Налице е и фактът, че след последните слухове за раздяла на Гришо и Никол Шерцингер, Григор вече не следва в мрежите българската Никол.

Този факт учуди доста българи , тъй като Гришо продължава да следва други жени и това отхвърля хипотезата за признак на ревност от страна на Шерцингер към жените, които Гришо следи в интернет.

Много българи дори подкрепят нашето момиче за по-красиво пред по-възрастната Шерцингер.

През февруари Григор отново идва в България за „София оупън“, а дали ще станем свидетели на папарашки разкрития за тенисиста и красивата водеща, предстои да разберем.

Коментари
Зареждане...