Върни страстта в спалнята с тези секс трикове!

Дългогодишните двойки често имат сериозен спад в интимните отношения. Страстта е отминала, любовта се е трансформирала в нещо по-възвишено и сексът неминуемо е станал скучен и спорадичен.

За да върнете обратно страстта и желанието помежду ви ви трябват някои техники и трикове.

Как да се върнете в играта?

https://giphy.com/gifs/life-look-aaGsHPZTpBPRm

Изненадвайте партньора

Страстта се поддържа най-вече с изненади. За да разсеете скучното ежедневие в леглото, а и извън него, показвайте на партньора си, че мислите за него и че искате да го изненадате и впечатлите.

Посрещнете го гола, намазана със сметана на определени секси места. Направете му изненада като му приготвите любимата вечеря. Запалете свещи и направете дома по-уютен и предразполагащ към страстни игри

https://giphy.com/gifs/vP7qhwe0BnBCw

Кажете „Да“ на фантазиите

Всеки човек има интимни фантазии, които невинаги споделя с партньора си, но му се иска. Поговорете и си определете ден, който ще е предназначен само за изпълнение на взаимните ви фантазии. Забавно е, а и сваля всякакви бариери.

Френската любов не е това, което беше…

Дразни го до побъркване

С помощта на пръстите си съвсем нежно докосвай кожата от раменете до коремчето му в зигзагообразни движения. Веднага щом стигнеш областта под талията, до пакета му ще достигне трептящо усещане.

Щом се преместиш на коремчето му, направи траекторията на докосванията по-малка и придвижвай пръстите си между пъпа му и долната част на таза. Така повишаваш притока на кръв до корема. Резултатът е още по-мощна ерекция.

С един куршум – два заека

Отведи френските си умения до съвсем нови висоти като в същото време използваш ръцете си, за да стимулираш други негови чувствени точки – зърната му. Докато устата ти е на юг от талията му, обходи цялото му тяло с ръце, докато достигнеш гръдния кош.

Предизвиквайте се взаимно

Независимо дали ще го правите на публично място или вкъщи насаме, предизвикването е истински забавна секси игра. Можете да го правите с думи, с изражение, с намеци или просто да сложите палаво пръст в устата си. Развихрете въображението си.

Нежно издърпване

Докато сте в поза обърната ездачка (ти отгоре с лице към стъпалата му), хвани топките му с ръце и нежно ги издърпай надолу. Струпването на удоволствие в тази точка ще направи оргазма му още по-интензивен.