Венета Райкова и Тишо отново се събраха

А поводът за това е не какъв да е. Вчера тв водещата отпразнува своя рожден ден и не пропусна да сподели снимки от него в социалната мрежа.

Венета още от сутринта започна да споделя снимки от празника си. Тя получи хиляди красиви и мили пожелания за 44-тия си рожден ден от своите последователи в мрежата. Първият подарък, който Венета получи успя да трогне всички. Той беше от сина й Патрик. Синът на тв водещата сам беше приготвил за майка си красива картичка и трогна всички с пожеланието отправено към нея.

„Бог ме е пратил да те пазя и да се грижа за теб. Честит рожден ден мамо!”, пишеше на картичката. А към нея тв водещата получила и блуза. „ЧРД на мен!! Денят ми започва с голяма изненада! Детето ми подари картичка със стихове написани от него и блуза, която ми е купил със спестяванията си!!”, написа водещата към снимката на подаръка. „Прекрасен подарък!! Благодаря на Бог, че съм жива и здрава!!”, допълни тя.

Венета благодари на всички за обажданията и за пожеланията, но се извини ако не може да отговори на всички, защото отива да снима „Папараци”. „Но да предупредя, че отивам към БТВ, днес снимаме предаването и ако не успея да отговарям – просто съм на работа! Поредния готин ден в живота ми”, уточни водещата.

По-късно Райкова публикува още няколко снимки от своя празничен ден. На едната от тях се вижда, че заедно с нея е не само Патрик, но и Тишо. „ЧРД на мен!! С най-важните мъже!! Наздраве!!”, написа Венета към снимката. Отново следват хиляди мили пожелания към водещата, а едно от тях е да си има момиченце.

Дали Тишо е останал за вечерното празненство обаче можем само да гадаем. Но за Венета това е бил един „уникален рожден ден”.