Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Вип Брадър обяви за най-влиятелна личност – Мегз

Големият победител в Биг Брадър Most Wanted е Джино, а след него се нареди обичаният от всички Константин.

Продуцентите на предаването се похвалиха с рекорден интерес към формата тази година и задружно участниците и цялата продукция отпразнуваха с лъскаво парти в столичен клуб добре свършената работа.

Типично в нейн стил Мегз направила всичко възможно да обере цялото внимание върху себе си.

Но този път вината не била нейна. Каканашева пристигнала с час закъснение облечена в прозрачна златна рокля. На вратата на клуба, обаче, за снимка чакали купища фенове, които едва не смачкали слабичката дизайнерка.

Настанала суматоха и се наложило охраните на клуба да издърпат Мегз от феновете й, които не спирали да я дърпат.

Това не било всичко – продуцентите поздравили Мегз като споделили, че според статистиката им тя е най-влиятелната реалити звезда някога прекрачвала къщата на предаването.

По време на участието си във формата Мегз освен зрителската любов е получила и тотален медиен и социален интерес. Името й е било цитирано над 2500 пъти в интернет медии за два месеца. Това прави средно около 2 пъти на ден, всеки ден от над 30 онлайн медии.

А в социалните мрежи всеки лайф на предаването е предизвиквал тотален интерес заради множеството коментари – за и против относно поредната неочаквана приумица на Мегз.

Отказът й да носи дрехите на монашеската мисия, когато всички бяха наказвани от Биг Брадър, пък, е най-коментираното събитие в историята на формата. Като веднага след него е сватбата на Александра Богданска и Даниел Петканов.

А третото място е за първия път, в който в къщата е имало секс – Нед и Зара. Мегз има и друг личен рекорд – кадрите й от изпразването на басейна са най-харесваната публикация в страницата на Вип Брадър някога.

Изглежда тези признания и случая с феновете са накарали Каканашева да вирне носа си още повече. 

„Все едно нарочно се правеше на щастлива. Не спря да се хили, подскача и танцува. Мислеше се за по-важна от самите продуценти“ – коментират присъстващи.

Коментари
Зареждане...