Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Вижте как моделът Цеци Красимирова прецака милионера с „Шушана“ с 140хил! (ВИДЕО)

Сравнително кратката връзка на Владимир Вутов с топмодела от близкото минало Цеци Красимирова му е излязла солено финансово.

Цеци Красимирова прецака милионера с "Шушана" със 140 бона (ВИДЕО)

Първородният наследник на олигарха Цоло Вутов, прочул се с клипа с шампанското на фона на „Шушана“ във Френските Алпи, и бившата на Косьо

Самоковеца изкараха като двойка около половин година, през която хлътналият здраво по синеоката красавица Владимир е вкарал в преразход семейния бизнес с шестцифрена сума, коментират запознати.

Миналата година, точно по времето, в което любовта между Вутов и Красимирова е в разцвета си, Столична община възлага ремонта на бул. „Шипченски проход“ и бул.

„Асен Йорданов“ на фирмата „Пътища и съоръжения“ – дружество под шапката на „Геотехмин“, управител на която е най-богатият българин и баща на Владимир – Цоло Вутов.

Докато Владо Вутов и любимата му се радват на връзката си в Барселона, където манекенката от няколко години живее с дъщеря си Джудит, „ватенките“ претупват ремонта на булевардите.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова обаче изобщо не се вълнува от любовния живот на младия Вутов и заради некачествено положен асфалт, без да й мигне окото налага санкция по договора с фирмата.

Тя преасфалтира некачествените участъци за своя сметка – за около 130 хил. лева. Доста скъпичко е струвала любовта на младия милионер с Цеци Красимирова…

Вутов е имал сериозни намерения към красавицата, дори имал намерение да я направи своя съпруга. Съгласил се да отиде в Барселона, за да поживеят заедно.

По време на пробния период обаче Владимир показал болезнената си ревност. Почувствала се като в затвор, Красимирова побързала да разкара властния милионер и от леглото си, и от каталунската столица.

"Уникално видео: Синът на най-богатия българин Цоло Вутов избухна на Алпите, пусна Шушана и разля шампанско за 40 хил.евро"Флагман"Синът на един от изпълнителите на АМ Струма лее шампанско за 40 000 евро в тузарския курорт Куршевел под звуците на Шушана! Заведението е известният гръцки ресторант „Наммос“, а мястото е френският ски курорт Куршевел. Марката на шампанското, както се вижда е Moët, а в това заведение бутилката се предлага за 350 евро за брой. Основното действащо лице е Владо Вутов, сина на един от най-богатите българи Цоло Вутов, който пък участва в изграждането на доста инфраструктурни проекти, един от които е магистрала „Струма“. Ако ви е любопитно как изглежда Роман Абрамович, Наоми Кемпбъл, Дейвид Бекъм или Джордж Клуни в ски екип, посетете френския диамант Куршевел. Има една продробност, която да вземете предвид, курортът е диамант във всяко едно отношение, особено когато си плащате сметките. Според класация на британско издание Курешвел е най-скъпият курорт в Европа. Квадратният метър там струва 36.9 хил евро, за влекове давате 216 евро седмично, а най-достъпната бира е 12.50 евро. Куршевел има репутацията и на най-добрия ски резорт в света." Трият клипа наред. Да видим дали ще го делнат и от моя профил. Ако има мераклии да споделят да ми пишат на лични.

Публикувахте от Панайот Бакърджиев в 19 март 2018 г.

Коментари
Зареждане...