Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Вижте каква скрита лимонка се оказа Людмила Захажаева! Майката на Албена зарязала 26-годишния си приятел преди Биг Брадър

Без съмнение майката на Албена Вулева изненада всички с участието си в риалити формата „Биг Брадър“.

Людмила Захажаева демонстрира, че възрастта няма значение. Истината е, че тя е доста по-вървежна дори и от дъщеря си.

Стара чанта, дърта бракма, бабичка…

Тези и какви ли не още етикети бяха залепени на Людмила Захажаева в Къщата на Биг Брадър. Повечето от тях, разбира се, излязоха от устата на Динко Вълев. Но и зрителите не останаха по-назад.

Биха се позамислили обаче ако знаеха с каква жена си имат работа. Людмила Захажаева се оказа истински огън. Тигрица, която никой не може да стигне, а камо ли да надмине, по улова на млади агънца.

Оказа се, че преди да влезе във формата, Люси е била шута на последното си гадже. И то какво гадже само – на 26 годинки. То и собствената й щерка Албена Вулева не може да се похвали с такива постижения. А си ходи с неверния Недик повече от десет години.

Докато майка й вършее, та пушек се вдига. Захажаева отдавна била известна с това, че не признава мъже над 30-така. Повече от често до нея вървели момченца, на които би могла да бъде баба. Но въпреки това те я гледали влюбено в очите, сякаш е Адриана Лима.

“Удивително явление е тази Людмила. На 64 години е, а и възрастта й личи, защото лицето й е доста сбръчкано. Пък и пари няма, не е от богатите. Това, с което привлича младежите и атлетичните жребчета, е умът й и уменията й в кревата. Там била истинско цунами. Да се учат младите, че и Албена от нея”, коментират източниците.

Имало и случаи, в които Людмила Захажаева въртяла любов не с един, а с няколко млади хубавци едновременно. А те се скъсвали да й правят четки, да й угаждат и водят по ресторанти. Вървели ли по улицата с нея, непременно я държали за ръката като влюбени ученици.

“Тази “бабичка” може доста уроци да даде на уж оборотните бръмчалки като Светлана Василева и Зорница Линдарева. Ако останат още малко в Къщата и ако пожелае, като нищо и Коцето или Джино може да влюби в себе си. Макар че и двамата, особено Коцето, са й вече старички”, смеят се източниците.

Коментари
Зареждане...