Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Вижте Мис Плеймейт 2018 преди пластичните операции! (СНИМКИ)

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова е олицетворение на съвременната пластична хирургия.

Красивата блондинка е усъвършенствала външния си вид след серия от корекции както по лицето, така и по тялото.

Дали обаче „усъвършенствала“ е правилната дума? „Галерия“ попадна на стари снимки на Жанета отпреди 10-ина – тогава, когато силиконът и хиалуронът са били далечна мечта за блондинката.

Фотосите хвърлят нова светлина върху Осипова и задават въпроса дали последвалите операции са подобрили външния й вид, или по-скоро са го окепазили, пише ХотАрена.

От снимките става видно и още нещо – къде точно е „играл“ скалпела.

Преди пластиките плеймейтката е имала доста по-различна форма на носа, с лека гърбица. По думите на плеймейтката обаче ринопластиките се наложили не от суета, а след като ревниви жени два пъти й чупили носа

 

Видно е и че скулите й не са били толкова подчертани и повдигнати, а устните й са били два пъти по-тънки. За тези корекции Жанета няма обяснение…

Въпреки всички тези „несъвършенства“, плеймейтката е изглеждала много по-естествено и харизматично.

На една от снимките Осипова позира с дългогодишния си приятел – Денис Вутов, с когото от година и половина са разделени.

„Имахме връзка близо 10 години. Родителите му се грижиха за мен сякаш съм тяхно дете, за което съм им много благодарна. Не знам защо се разделихме. Той е полицай, а аз съм еротичен модел и малко…“, сподели наскоро плеймейтката в интервю.

Според запознати причината за раздялата били именно безконечните срещи на Жанета с пластичния й хирург и манията й по силикона.

Гаджето й я умолявал да спре с драстичните операции. Уверявал я, че изглежда много по-чаровна в естествения си вид, но Осипова имала болни амбиции да стане популярна. Тя смятала, че няма как да бъде допусната в хайлайфа без лоени джуки гигантски бюст.

Другата причина да се раздели с Денис Вутво пък била липсата на финансови средства. Като полицай гаджето й не изкарвал кой знае колко.

За сметка на това, спечелвайки титлата „Мис Плеймейт“, Жанета знаела, че пред нея ще се отворят много врати, с богати чичковци зад тях. Така, в името на славата, освен външния си вид, Осипова коренно променила и живота си.

Коментари
Зареждане...