Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Вижте Валентин Кулагин преди интервенциите (СНИМКИ)

Сайтът Флагман.бг показа уникални снимки преди пластичните интервенции на звездният коафьор и вицепрезидент на Къщата на „Вип Брадър“ Валентин Кулагин.

Негов приятел от детството в Хасково изпратил фотосите, на които ексцентричността на Кулагин все още не се е показала на бял свят.

В миналото Кулагин бил съвсем обикновен млад мъж, не само тренирал във фитнеса, но дори бил доста запален бодибилдър.

„Това е Вальо преди интервенциите си, когато беше нормален мъж, а не сегашния гей. Той редовно тренираше, за да поддържа мъжествена форма“, каза пред наш репортер аверът на Кулагин.

Валентин Кулагин като малък в живял и учил в родния град Хасково, имал много приятели и излизал и с момичета. Първата му работа била в местен ресторант в студена кухня, преди много години, разбира се.

„Последно, като се видяхме, той спазваше диети за отслабване, за да придобие сегашното си женско тяло. Искаше с нещо да изпъкне, да се откроява и постигна целта си.

Един руски бизнесмен го издигна до това ниво, доста властен и богат. Той е собственик и на някакъв голям салон за красота в Москва и Вальо замина за известно време там. Когато се върна, вече беше с идеята да учи в София моден дизайн“, обяснява източникът на Флагман.

Валентин вече бил твърдо решил да тръгне по сегашния си път и започнал.

„Като се върна от Москва, не беше точно в този вид, защото се изискват повече години, докато се докара до това състояние. Но мисля че там руснакът му плати да се подложи на процедури за отслабване, защото се върна доста променен в това отношение.

Върна се с много голямо самочувствие и разполагаше с много пари. Смени си компанията, приятелите и изобщо целия си начин на живот“, каза още приятелят на Валентин Кулагин от детството.

Източник: hotnews.bg

Коментари
Зареждане...