Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Внимание, дами! Това са най-красивите принцове, които все още търсят любовта!

След като един от най-желаните ергени сред принцовете – вече е в клуба на официално сгодените, сърцата на хиляди жени по света са разбити.

Но, спокойно дами, има още много кралски особи, които все още търсят любовта.

Ако мечтата ви като малка беше да станете принцеса, нищо не е загубено – от Дубай до Белгия има принцове, чиито сърца са свободни.

Ето част от тях:

Принц Хамдан от Дубай

Принц Хамдан от Дубай е на 35 години. Той е известен с любовта си към пътешествията, скачането с парашут и колоезденето.   Освен това той е поет, а неговото творчество се радва на много почитатели. Той се гордее с близо шест милиона последователи в Instagram.

Принц Хюсеин от Йордания

23-годишният Принц Хюсеин е известен като разбивач на сърца със синя кръв. Той е най-голямото дете на крал Абдула II и кралица Рания и съответно е престолонаследник.

Той е получил образованието си в Кралската военна академия във Великобритания, където са учили принцовете Уилям и Хари.

Принц Матин от Бруней

Семейството на 26-годишният Принц Матин от Бруней притежава авоари в размер на 20 милиарда долара. Той е четвъртият син на султан Хасанал Болкиа и шести по ред кандидат за брунейския престол.

Завършва Лондонския университет през 2016 г. с магистърска степен по международни науки и дипломация. Обича конната езда, котките и вкусната храна.

Принц Йоахим от Белгия

25-годишният принц Йоахим от Белгия е деветият кандидат за белгийския престол. Учил е в Англия и Италия, завършил е международна икономика, мениджмънт и финанси.   Сега е офицер в белгийския флот.

Принц Константин Алексиос от Гърция и Дания

Few rednecks @achi_of_greece @sam.reg4n

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on

Принц Константин Алексиос е на 19 години. В Instagram демонстрира пищен начин на живот и се радва на близо 30 000 последователи.

Принц Филипос

Гръцки 31-годишният принц Филипос завършва университета в Джорджтаун през 2008 г. Неговата титла е по-скоро представителна, тъй като гръцката монархия е премахната през 1973 г.

Коментари
Зареждане...