Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Внимание! Ето я Грозната истина за мъжете!

Едва ли има някой, който да не помни прекрасния Джерард Бътлър и очарователната Катрин Хейгъл в романтичната комедия „Грозната истина“.

Вдъхновена от комедийния филм, днес реши да споделя с вас Грозната истина за мъжете.

ИСТИНА 1:

МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ ДА УСТОЯТ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

How I Met Your Mother Barney GIF - Find & Share on GIPHY

Като вечни ловци, мъжете трудно биха могли да устоят на опитен флирт. Женското флиртуване е слабостта на всеки мъж и те просто изгубват битката веднага щом ти поемеш юздите на съблазняването.

Да си го кажем направо: двете слаби места на мъжете са егото и топките им. Обърни внимание на което и да е от тях и той ще бъде в плен на неустоимостта ти. Уцели и двете и той ще се превърне в играчка в ръцете ти.

ИСТИНА 2:

МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ ДА НЕ ЗЯПАТ ДРУГИ ЖЕНИ, ДОРИ КОГАТО ИМАТ ВРЪЗКА

Woman GIF - Find & Share on GIPHY

Жените са създадени и изваяни, за да бъдат зяпани. А и честно казано, ние искаме да бъдем зяпани. Но какво се случва, ако някой е обвързан? Ами, ако ти си неговата приятелка, която улавя посоката на погледа му?

Въпросното зяпане по-добре да не подлежи на обсъждане. Дай на твоя човек достатъчно поводи да те зяпа и не би трябвало да имате проблеми.

ИСТИНА 3: 

МЪЖЕТЕ МИСЛЯТ ЗА СЕКС… ПОЧТИ ПОСТОЯННО

GIF by Showtime - Find & Share on GIPHY

Определено подличката реплика на Джерард Бътлър по повод новата тръпка на Катрин Хейгъл малко ни притесни: „Той вероятно е мислил за всяко от отверстията ти поне десет пъти”.

Но сексекспертите не виждат къде е проблемът. Според тях единственият момент, в който един мъж не мисли за секс е в неделя следобед по време на мача и то само за кратко, когато любимият му отбор е вкарал гол!

Е, все пак според доклада Кинси за сексуалния живот на мъжа не всички момчета мислят за секс постоянно – само 54% от представителите на другия пол си признават, че мислят за секс всеки ден или по няколко пъти на ден. Значи има надежда!

ИСТИНА 4:

ИЗНЕВЯРАТА ХАРЕСВА НА МЪЖЕТЕ, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НАИСТИНА ЩЕ Я ИЗВЪРШАТ

Meagan Good Poc Fc GIF - Find & Share on GIPHY

Импулса да си легне с друга жена винаги ще е част от мъжката природа, но в действителност отговорът на този импулс е прекалено болезнен и има доста сериозни последствия. А мъжете не са глупави.

Заключението, че няма мъж, който да устои на изкушението, е генерализация. Там навън съществуват момчета, които имат стриктни ценности и държат да останат верни на жената до себе си.

ИСТИНА 5: 

МЪЖЕТЕ НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ

No Control GIF - Find & Share on GIPHY

Някои момчета се отнасят горделиво с жените особено на сексуалното поприще. И дълбоко в себе си повечето жени изпитват нужда да бъдат със силни мъже. Едно уточнение: това няма нищо общо с това да се отнасят зле с нас и да ни взимат за даденост.

ИСТИНА 6: 

МЪЖЕТЕ ОБИЧАТ ПЕНИСИТЕ СИ

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Все едно, ако и ти като жена притежаваше такъв шедьовър, нямаше да си го обичаш… Не можем да им го отречем: верният им приятел винаги е с тях, за да им създава удобство и удоволствие.

ИСТИНА 7:

МЪЖЕТЕ НЕ ХАРЕСВАТ ПРОМЕНИТЕ

Big Bang Theory Change GIF - Find & Share on GIPHY

Макар че не всички мъже са противници на промяната, някои от тях не харесват, когато се опитваш да „подобриш” начина им на живот. Мъжете харесват нещата около тях – колите, работата, секс позите – да се променят, стига да не се налага да променят себе си.

А това, което определено нито един представител на другия пол не харесва е да бъде променян [от някой друг]. Лошата новина: жените се изкушават да правят точно това. Без значение дали получават необходимия ефект. А мъжете обичат промяната стига те да си останат точно същите.

С други думи грозната истина е следната: най-голямата грешка на жените е да се надяват да променят мъжете до себе си, а най-голямата грешка на мъжете е да се надяват, че жените до тях ще си останат същите.

Източник: cosmopolitan.bg

Коментари
Зареждане...