Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ядосан помориец преби деца с колан заради… Дара!

Помориец изтървал нервите си и набил с колан деца, събрали се пред хотел „Парадайз“ в морския град, където е била настанена певицата Дара.

Случката се случила след концерта по повод запалването на коледните светлини в Поморие, което се състоя в началото на декември, но стана ясно чак сега, след като беше публикувано решението на Поморийския районен съд, с което гневният мъж трябва да плати глоба от 350 лева за хулиганското си поведение.

Той се оправдал с това, че неправилно възприел поведението на децата и е бил под влияние на алкохол, пише БургасИнфо.

Децата се събрали пред вратата на хотела, като желанието им било да вземат автограф и да се снимат с певицата. Някой от децата се опитвали да влязат в хотела, а други изчаквали появяването на идола си.

Пред входа на хотела се намирал и сърдитият помориец, който подразнен от многото деца и тяхното поведение, свалил колана на панталона си, сгънал го на две и започнал да удря децата. Успял да удари няколко от тийнейджърите, а други виждайки случващото се, се разбягали.

Служител на звено „Обществен ред и сигурност” се намесил и прекратил екшъна, като хванал ръцете на мъжа, дръпнал го настрана, попитал го какво прави, като не получил смислен отговор, извикал представители на РУ на МВР Поморие.

Коментари
Зареждане...