Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Юлиян Вергов: Имам жена до себе си, но никога няма да разкрия коя е тя!

„Имам жена до себе си, но няма да я покажа за нищо на света! Цял живот си останах темерут“, споделя актьора Юлиян Вергов. 

Русият чаровник споделя, че от години избягва да чете клюките за себе си.

 Всякакви глупости се писаха за мен, Като се мине през наркоман и дори, че съм бил гей. Всеки човек си има лично пространство, което трябва да се спазва.

Дълбоко ме възмущават тези, които разказват в кого са влюбени, с кого се разделят и защо. Някои хора си го търсят, да пишат за тях, ако ще и лошо. Аз избягвам цялата тази шумотевица.

Държа много на жена си. Тя ми дава всичко, защо ми е да търся друга? Ако не те кефи някоя работа или жена, по-добре се гръмни. Но никога няма да покажа жената на живота си пред медиите, И двамата не го заслужаваме“,категоричен е Вергов.

Напоследък слуховете свързват актьора с колежката му от „Открадната живот“ – Диана Димитрова. Двамата освен, че го играят влюбени на няколко пъти бяха засичани по кафенета. Засега обаче актьорът нито е потвърдил, нито е отрекъл слуха.

От години той споделя страстта си съм екстрени спортове – кара мотор, сърф, колело, ски, играе хокей и неведнъж е споменавал, че жената до него трябва да споделя неговите увлечения, пише „България днес“.

Юлиян Вергов, Ирина Ялъмова и дъщеричката им

Един единствен път актьорът е предлагал брак на голямата си любов Ирина Ялъмова.

С бившата асистентка в тв шоуто „Невада“ обаче се разминали и са разделени от години. От тази връзка двамата имат 15 годишна дъщеря.

Коментари
Зареждане...