За първи път: Съпругата на Шарлопов разказа драматичните подробности око смъртта му

„Трудно е. Това накара децата да пораснат много бързо. Обединили сме се.“ Така коментира Бояна Шарлопова смъртта на съпруга си – бизнесмена Стефан Шарлопов пред Нова телевизия.

„Гръб в гръб сме. Сплотени сме. Момчетата се опитват да заемат неговата роля, което за мен е много тъжно. Всяка вечер сядаме и говорим за него. Той се опитваше всички да ни пази.

Влизайки в бизнеса, разбрах, че съм много подготвена. След като почина се наложи да вляза в много лични негови неща. Беше си направил таблица с длъжници, всичко е описвал на ръка.

Преди 2 години успя да върне всички кредити. В момента всичко е подредено, все едно си е знаел какво предстои.“, разказва с прискърбие вдовицата.

„Стресът е най-големият ни враг. През последните месеци той успя да се обърне към себе си, да прецени важните си неща. За жалост животът е жесток и ни го отне в момента, в който вече можеше да се наслади на постигнатото.“, коментира Шарлопова.

„Той показваше на момчетата как трябва да се уважават жените. В момчетата много се забелязва неговият почерк, а те са само на 7. Искам да благодаря на всичките си приятели, защото в момента не съм добра компания“, обяснява тя.

Бояна Шарлопова разказа също как е настъпила смъртта на съпруга й и сложи край на всички спекулации по темата.

„Вечерта в неделя той не се чувстваше добре. Имаше вирус, децата бяха болни. Стефан казваше, че чувства неразположение – главоболие. Момичетата го разтриха. Беше му високо кръвното, но не чак толкова, че да се притесним.

Казват, че това е сладката смърт – да умреш в съня си. Живя като победител, умря като такъв и искам да го помнят такъв. Причината за смъртта е сърдечна недостатъчност. Не се е мъчил.“, разказва тя.

„Сутринта се събудих, но нямах желание да ставам. Прегърнах го, усетих го студен, но – нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно.

Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на училище, не исках да го виждат така, нищо не им казах.“, със сълзи на очи си спомня Шарлопова.

„Децата го сънуват – аз не. Усещам го. „, заключва почернената жена.