Много е възможно да сте сгодени до края на месец април. Може да ви се струва неочаквано и малко рано, но съдбата си знае работата.

За тези 4 зодии месец април ще бъде най-щастливият и успешен тази година
Ако се усещате готови, на всяка цена е необходимо да предприемете тази крачка.Рак

Обвързаните: При вас нещата малко, по малко се нареждат точно така, както искате. Малкият спад във взаимоотношенията ви е бил само малък тест, който и двамата издържахте успешно. Обичате се и това е!

Необвързаните: Няма как да получите любов, ако самите вие не започнете да обичате себе си. Сменете гардероба си, прическата и се погрижете за самочувствието ви. Така няма да останете незабелязани от… колега на работното място.

Лъв

Обвързаните: Не мислете много и кажете „ДА“ на следващата голяма крачка във връзката ви. Време ви е. Ако не живеете заедно, април е изключително подходящ за тази стъпка, която ще ви донесе много щастие и спокойствие.

Необвързаните: Не мислете, че някой от миналото ви не може пак да се появи в живота ви. Явно сте си оставили вратичка един към друг. Към средата на април ще получите покана за среща. Приемете я, защо не?

Везни

Обвързаните: Не бързайте с големите стъпки и промени във връзката ви. Обичате се, щастливи сте и това е най-важното засега. Чака ви интересна изненада от любимия човек. Стягайте куфарите, че отивате надалеч…

Необвързаните: Случайна среща и луда любов от пръв поглед. Това ви чака още в началото на месец април. Ще изживеете една любовна приказка, за която отдавна мечтаете.

Стрелец

Обвързаните: Безоблачен и щастлив април. Това ви чака. Кратко, ясно и… какво повече му трябва на човек? Ще осъзнаете, че сте намерили половинката си и искате да прекарате целия си живот с нея. Не е ли прекрасно!

Необвързаните: През април ви чака най-голямата изненада в романтичен и любовен план. Неочаквано признание в любов ще ви завари неподготвени. Някой май ви обожава…

Скорпион

Обвързаните: Няма човек на света, който да не се съгласи, че ви е нужда нова освежаваща връзка. Време е да оставите захабената в миналото и да се впуснете в нещо ново. Няма да повярвате колко бързо ще откриете своя човек.

Необвързаните: Не бързайте да признавате чувствата си на човека, който харесвате в последно време. Оставете той да го направи, тъй като ще се изненадате като чуете какво точно има да ви казва.