Заличиха Ивана от Планета Пайнер! Фенове в шок, какво се случва с певицата?

Заличиха Ивана от Планета! Песните на хитовата изпълнителка са изтрити от официалния канал на ТВ „Планета“ и фирма „Пайнер“ в YouTube.

Емблематичното творчество на една от легендите в жанра изчезна мистериозно, като за сега няма обяснение, идващо от една от двете страни. Най-тиражираното предположение е, че става дума за спор за авторски права.

 

За новината алармираха фенове на певицата, търсещи адекватна причина за случилото се.

Ивана и Митко Пайнера не мелят брашно и това е всеизвестна тайна, а ветеранките на компанията като нея, Камелия и Глория отдавна са изпратени в трета глуха.

Песните им не се ротарират достатъчно често по ТВ „Планета“, намират им малко участия срещу не много високи хонорари. Инвестицията в музикални проекти за тях е минимална.

Това бе причината Ками да не преподпише договора си, а Гло е на доста по-различен от останалите певици чалгаджийски „пакт“, който не й осигурява кой знае какви преимущества като изпълнител в комапнията.

В края на миналата година Ивана и Глория бяха отсвирени от прословутия концет в зала „Колодрума“ в Пловдив, където хитовите пайнерки извиваха глас.

От страна на ръководството към тях вече няма дори минимално уважение като основоположнички на здравите основи на чалга индустрията.

Бивш кадър на фирмата – Андреа, разкри, че Митко Пайнера определя по симпатии кои певици ще бъдат избутвани напред и нагоре. Онези, които не фигурират в това число, се задоволяват с остатъци или… напускат.

Адекватно последствие от изтритите песни на Ивана щеше да бъде те да намерят място в нов канал, чийто собственик ще бъде само тя, но такъв няма.

инж. Митко Димитров

Хора от фирмата  говорят, че напрежението между брюнетката и шефа й е нараснало и е ескалирало в скандал. Подробностите предстои да бъдат разкрити тепърва.