Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Запалиха колата на Крум! Сузанита ли е причината? (СНИМКИ НА ИЗПЕПЕЛЕНИЯ АВТОМОБИЛ)

Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае тяло във фитнес залата, някой е подпалил автомобила му.

Автомобилът е изпепелено до основи, а в момента разследващи полицаи работят по случая.

Вече се вихрят какви ли не теории за палежа – от разгневени фенове след дуета му със Сузанита до отмъщение на бившия му продуцент Оцко, както и разчистване на стари дела с Валери Златанов, на когото дядото на певеца дължи огромна сума пари, писа „Шоу“.

На 8 февруари, привечер, Крум намира място за паркиране в тъмна уличка, непосредствено до ожвения бул. „България“. Взема си сакчето и влиза във фитнеса, който посещава от години.

След края на тренировката изпълнителят забелязва много пропуснати обаждания. Свързва се с ПР-ката си:

Тя притеснена ми съобщи, че отвън има полиция и пожарна, защото автомобилът ми гори“.

Той приел всичко на шега, тъй като преди дни негов познат си направил бъзик на тази тема с него.

Няколко минути по-късно пред погледа му се изпречва подобието на кола, току-що пожарникарите били укротили огъня. Засегнат е и автомобил, който бил паркиран пред неговия, който е изгорял до основи.

Негов собственик била самотна майка, която изпаднала в ужас и не спирала да плаче. И двата автомобила са със застраховка.

Версиите за палежа са няколко:

В социалните мрежи тръгнаха предположения, че става въпрос за отмъщение на хитмейкъра Оцко Василковски, с когото Крум работеше допреди половин година.

Композиторът въртял шашми и се е опитал да преметне сътрудника си в музикалната компания, която основаха преди около 2 години. Крум остана верен на хората, които държат правата на фирмата и категорично отказа да последва Оцко.

Името на Сузанита също е във версиите. Крум я покани да изпеят заедно песента „Барабана“, след което станаха близки приятели.

Двамата си пускаха кадри, на които са особено близки, след което Крум започнал да получава заплахи, че е педофил. Може би някой се е засегнал от техните взаимоотношения.

Третата версия сочи, че дядото на певеца. Изпълнителят призна, че е бил измамен от роднината си и то не за малка сума пари.

Възрастният човек така го прецакал, че Крум беше осъден и дължеше 130 000 лева. Дядо му организирал афера с Валери Златанов, заместник-декан на Минно-геоложкия университет.

Чрез фалшиви документи двамата изтеглили кредит от 100 000 лева, който е на името на изпълнителя.

Коментари
Зареждане...