Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Защо близките на Кристин Илиева останаха отвратени от постъпката на Дивна след катастрофата?

Младата певица Дивна, засегна дълбоко близките на Кристин Илиева.

Ужасната катастрофа, предизвикана от певицата Дивна, превърна живота на приятелката си и семейството й в истински кошмар. Лекарите от ВМА още се борят да спасят краката й.

Макар и виновна за инцидента, Дивна се отърва невредима. Цялото зло се стовари върху плещите на красивата манекенка. Чиято единствена “вина” е, че се е доверила на изпълнителката и се е качила в колата й.

Както вече стана ясно, Дивна е карала с превишена скорост автомобила си и на всичко отгоре е тръгнала да изпреварва друга кола. Изгубила контрол над управлението и кошмарът се случил. Не това обаче, а нещо съвсем друго потресе близките до Кристин Илиева хора.

“Първо – Невръсната Дивна така и не се е появила в болницата, за да види приятелката си. Как му казвате на това?! Гадно и гнусно е. Кой нормален човек не би се поинтересувал какво се случва. Още повече, когато е виновен. И второ – Дивна най-безсрамно сменя показанията си пред полицията вече десетки пъти. За да отърве кожата”, коментират вбесени близки до обкръжението на Кристин.

Пред органите на реда Дивна първо обяснила, че е била избутана от друг автомобил. После казала, че се опитала да избяга от хвърчащ срещу нея камион в отсрещното платно. А после пък изведнъж си “спомнила”, че колата й влязла в огромна дупка, която предизвикала инцидента.

Само че от дупката и следа няма, тъй като автомобилът на Дивна по ходовата част и джантата си е съвсем наред. Близките на Кристин Илиева се канят да заведат дело срещу Дивна, потресени от безотговорността й.

Според приятели на моделката, това ще е най-малкото, което могат да преприемат, за да обезщетят момичето за тежките травми. Които може да си носи цяла година, както стана ясно наскоро.

Макар че никакви пари не биха могли реално да върнат времето назад, нито да изтрият зловещите преживявания на хубавата Кристин.

Коментари
Зареждане...