Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Защо го прави? Рачков готов на всичко да съсипе Мария!

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от една година, но драмите в отношенията им продължават.

След като скъса с комика, кариерата на 38-годишната блондинка сериозно зацикли. Обзет от ярост срещу нея, бургазлията се заканва, че ще я прати на дъното.

„Когато се събрах с нея, никой не знаеше коя е тя. Взех я неизвестна, скоро също ще бъде такава”, заричал се той.

Мария остана без съвместните си ангажименти с Рачков по частни партита, сватби и рождени дни. Вече е невъзможно двамата в комплект да бъдат наети за снимки в тв реклама, макар че от тях заработваха тлъсти суми.

След като дълго баламосваха медиите, че не са разделени, през лятото комикът разпрати отворено писмо, в което призна, че връзката им се изхабила и затова приключила.

Че раздялата им не е била съвсем приятелска издава факта, че двамата избягват да се засичат на едни и същи купони, дори и на служебните партита.

Митко и Мария предварително се осведомявали за присъствието на другия. Ако Рачков отидел, Игнатова предпочитала да не се вясва на същите партита и обратното.

Последната драма между тях се развихрила по време на снимките на най-новия роден сериал, научи „Уикенд”.

Комедията „Полицаите от края на града” стартира през март по Нова телевизия и от началото на годината бе рекламирана с няколко от лицата на „Господарите”.

Сред тях бе и Мария. Снимките на забавния сериал вече са приключили, но част от тях били заснети с Игнатова.

Не е ясно дали кадрите с блондинката изобщо ще бъдат излъчени или тя е била заменена с друга актриса. Случайно или не, на афиша, рекламиращ полицейската комедия, липсва името на палавата блондинка.

Затова пък името на Алекс Раева, с която водят музикалното риалити „Х Фактор”, присъства, макар че бившата беквокалистка на Слави Трифонов е далеч от амплоато на комедийна актриса.

„Полицаите от края на града” се рекламира със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев – Зуека и Рачков. От името на доскорошната му половинка Мария няма и помен. Твърди се, че бургазлията изрично настоял тя да бъде премахната от проекта.

Именно покрай връзката си с Митко, Мария доби популярност и успя да пробие в родния шоубизнес. Дълги години преди това тя се опитвала да блесне с различни начинания, но уви, неуспешно.

Малцина помнят, че преди десетилетие, още когато не бе добила такава популярност, бившата изгора на Рачков, бе дебютирала като певица. Трите парчета, които Мария изпяла с артистичния псевдоним Мари, обаче останали незабелязани.

След като първата й песен „Не ме търси”, никого не впечатлила, амбициозната блондинка записала втората „Невъзможно” заедно с популярния тогава певец Стратия, но със спонсорството на друга музикална компания.

Най-неуспешна се оказал третият й опит с песента „Искаш”, която тотално я отказала от музикалното поприще.

След като се оттеглила от музикалната сцена, Игнатова направила собствена продуцентска къща и няколко предавания, които така и не видели бял свят.

После станала водеща на предаването „Втори тото шанс”, където съобщавала числата от тиражите на Тото 2 и за кратко събеседвала с популярни спортисти.

Докато се изявявала по БНТ, Мария успяла случайно да се уреди и с две епизодични роли в киното – във филмите „Риба чук” и „Икона”. Съвсем случайно Мария попаднала на работа и в „Спортал TV”. От дете Мария била запалена спортистка и решила, че работата в спортна медия е точно за нея.

Съвсем тривиално красавицата се залюбила със собственика на сайта Стилиян Шишков. Бизнесменът живее от години в САЩ, но се връща в България заради новата си възлюбена. Прави я водеща в интернет телевизията си.

Влюбеният Стилиян дори прави планове за брак с Мария, но точно тогава тя получава предложение да се включи пробно като водеща на „Господари на ефира”. 

Животът й отново се завърта на 180 градуса. В началото всичко е една шега. Флиртът между нея и екранната й половинка Димитър Рачков е само по сценарий.

Постепенно обаче закачките се пренасят в реалния живот. Самата водеща е разказвала как една сутрин се събудила и осъзнала, че иска да прекара живота си с Митко.  Не след дълго двамата заживели заедно.

Днес Рачков горчиво съжалява за връзката си с блондинката и не може да преглътне публичното унижение, което тя му причини.

Обзет от ярост и гняв, той се е зарекъл всячески да саботира кариерата й, тъй като осъзнава, че единствено успешната професионална реализация гарантира високата й котировка като жена.

Коментари
Зареждане...