Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Защо силните жени отблъскват мъжете?

В наши дни все по-често чуваме определения като „силна жена“, „независима жена“, „феминизъм“…. Обикновено зад тези определения се крие едно пораснало момиче, преминало през различни изпитания в живота.

Жена, която има цели, постига успехи, притежава редица качества, знае цената си и ѝ харесва да се нарича силна.

От друга страна, тяхната същност често е плашеща за представителите на силния пол. Дали защото в такъв случай те са по-слабите, а би трябвало да е обратното?

С какво силните жени отблъскват мъжете?

Искреността е ключова характеристика, търсена от силните жени

 

Мъжете често пазят тайни и умеят да лъжат. В немалко случаи, жените дори да знаят, че са мамени, премълчават в името на връзката си. Но силната жена оценява искреността и лоялността. За нея това е градивен елемент на връзката и без значение колко е влюбена, ако бъде измамена, тя ще продължи сама напред.

Те са съсредоточени и знаят какво искат в живота

Повечето мъже са склонни да контролират избора на партньорката си, ето защо биха се почувствали некомфортно в компанията на една независима жена, която има свои позиции, мнение, ценяща личното пространство и взимаща смели решения.

Силната жена знае какво иска от живота. Тя се нуждае от партньор, с когото да споделя идеите си, да обсъждат, дори и да не са на едно мнение, но не и от такъв, който ще се опита да я ограничи по някакъв начин, да я контролира.

Нуждаят се от човек, от когото винаги ще получат подкрепа

Силните жени не се нуждаят от мъж, който да зависи от тях. Перфектният партньор за тях е човек, който ще ги подкрепя и който е по-силен емоционално от тях и независим. Тъй като те са много отдадени, дават най-доброто от себе си в една връзка. Но ако тази отдаденост не е споделена, биха прекратили връзката си.

Не търсят

Силните жени не преследват любовта, но ѝ позволяват тя да ги намери. Не биха позволили някой да си играе с чувствата им. Достатъчно смели са, за да проявят интерес към някого, но те ще се влюбят, само ако чувствата му са искрени.

Коментари
Зареждане...