Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Защо Слави се отказа от наследството, оставено от баща му?

Слави направи много мил жест към сестра си и семейството й!

Слави Трифонов се отказал от своята част от наследството на баща си, която му се полага по закон. Така всички земи и провинциални постройки на починалия миналата седмица възрастен мъж ще отидат за каката на шоумена.

Петя била трогната до сълзи от щедростта на брат си. Тя му обещала, че винаги ще е добре дошъл в имотите, които й оставя.

Трифонов изобщо не губил време в обмисляне на това как да се разпореди с бащиното наследство. Той направил подаръка на сестра си спонтанно в деня на погребението на бай Тодор. На кака си заявил, че отказва и полагащия му се дял от парите, които татко му спестил от пенсиите си приживе.

85-годишният родител на най-популярния ни шоумен издъхна след кратък престой в плевенска болница, припомнят запознати.

Напоследък възрастният мъж не бил никак добре с кондицията, постоянно имал оплаквания от болки, пронизващи го на различни места по тялото. Тодор Трифонов закъсал здравословно преди време, когато се подхлъзнал, паднал и получил тежки фрактури.

Докторите го позакрепили с операция, но после се появили усложнения, които се оказали пагубни за сърцето му. Така се стигнало до последната хоспитализация и леталния изход, пише „Уикенд“.

Коментари
Зареждане...