Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Защо станах любовница – 7 жени разказват

Представяме ви седем истински истории, в които жените са намерили някакви плюсове в този вид връзки.

Понякога се случва един заслужаващ си вниманието мъж да се радва на любовта на няколко жени. Но ако всички искат да се омъжат, защо през всичките векове е имало толкова изневери?

Ето какво ще споделят жените, които са се оказали в ролята на „любовницата“:

От затаена обида Н., на 50 години

„Целият ми семеен живот е изтъкан от сълзи и скандали. Мъжът ми още преди сватбата ми посегна да ме бие, а аз сглупих да му простя. Общо взето, веднъж пътувах с влак, в купето ми се возеше един военен – на възраст, но красив и представителен. През целия път ме отрупваше с комплименти, поръча от вагон-ресторанта обяд с шампанско. В крайна сметка връзката ми с този „пасажер“ продължи цели 17 години. Той ми помагаше материално, изслушваше ме и ме просвещаваше. Беше страхотен човек. Преди три години почина. За нищо не съжалявам, радвам се, че поне нещо хубаво съм имала в живота си“.

Смятам се за второ качество И., на 29 години

„С удоволствие бих се омъжила, мечтая си за това. Но неизвестно защо, колкото по-силно го желая, толкова по-малко шансове имам да създам семейство. Всеки път, запознавайки се с нов мъж, аз мислено пробвам фамилното му име върху себе си. Старая се да направя всичко така, че човекът да поиска да ми предложи брак – проявявам загриженост, гледам да приготвя нещо вкусничко. Но всичко приключва в нищото, мъжете ме зарязват. Вече бях започнала да си мисля, че съм урочасана или нещо такова. Миналата година започнах връзка с мой женен колега. Помислих си, че това е по-добре, отколкото да съм сама“.

Той просто не може да се разведе веднага! Л., на 32 години

„Всички говорят за любовниците, сякаш те са змии някакви, крадат и отравят чуждото щастие. Но нали думата „любовница“ идва от думата „любов“! Аз изживявам луда и безумна любов с моя партньор. Той ми подарява огромни букети, нарича ме своя богиня и кралица. Ние със сигурност ще бъдем заедно, просто трябва да изчакам. Бракът му е чиста формалност, там отдавна вече няма любов, с жена му спят в отделни стаи. Щом дъщеричката му порасне малко повече, ще можем да се оженим. Очаквам това с нетърпение“.

Реших да отмъстя на своя приятелка Т., на 30 години

„Излизам с мъжа на моята приятелка Яна. На мен цялата ситуация ми доставя удоволствие – но Яна сама си е виновна. Винаги се е правила на голямата работа, още от училище. Ако трябва да съм честна, в горните класове ѝ завиждах. Тя имаше по-добри оценки от мен, техните ѝ взимаха по-готини дрехи, а не като моите – защото мама се страхуваше, че ако се облека модерно, ще се прибера някой ден бременна… После започнахме да следваме в различни университети, видяхме се един-два пъти. И аз разбрах, че не съм по-лоша от нея, във втори курс започнах работа, облякох се готино, погрижих се за външния си вид. А Яна направи обратното – взе да се тъпче и напълня като майка си. После тя се омъжи за момче от нейния курс и ме покани на сватбата. По погледите на младоженеца веднага разбрах, че той ще ми е в краката, стига да поискам. Сега Яна е в майчинство с бебе, а мъжът ѝ идва при мен и ми разказва колко му е писнало от семейния живот. Аз си живея за себе си и всичко ме устройва. А за Яна хич не ми е жал“.

Не искам да работя И., на 23 години

„Родителите ми все повтарят, че трябва да уча, трябва да работя. Ами ако всичко това ме отегчава? Защо жената да е длъжна да бачка? Аз още от осми клас ходя на танци, грижа се за фигурата си, вече не помня вкуса на тортата, защото съм на строга диета. Искам да живея богато, да пътувам в чужбина, все едно отивам на гости у съседите. Сега сякаш ми се очертава нещо такова. Хванах си мъж чужденец, той има жена и деца. Нае за мен страхотен апартамент, аз не работя, той ми дава пари да си живея. Примерно, последната Нова година я празнувах в Швейцария, а скоро ще замина за Тайланд. Единственият му недостатък е, че е много ревнив“.

Толкова го обичам, че съм готова на всичко М., на 24 години

„Когато бях в трети курс, се появи нов преподавател. На около 35, много чаровен. Аз осъзнах, че харесвам у него това, че той не е като връстниците ми. Забелязвах, че ми обръща особено внимание на фона на другите студентки. За мен няма какво да говорим, аз направо си изгубих ума от неговото внимание към мен. Знаех, че той има жена и син, но изобщо не мислех за това, струваше ми се, че те съществуват в някаква паралелна вселена. Аз го обичам и ни е хубаво заедно – само това знаех. Сега вече съм завършила висше и работя. Всичко е чудесно, но нашата „престъпна“ връзка продължава. И аз усещам, че вече съм се уморила. Всичките празници и почивни дни прекарвам сама. Обидно е да осъзнаеш, че любимият ти те крие и никога няма да се ожени за теб. Много пъти се опитвах да скъсам с него, но не съм достатъчно силна – твърде много съм се привързала към него“.

Не че ние сме такива – животът е такъв О., на 43 години

„Аз съм стюардеса, той е началник на персонала на влака. Всичко започна много отдавна, една такава „любов по релсите“. Да, той има семейство. Аз съм самотна майка, разведена съм. Майка ми ми помага да гледам сина си и дъщеря си. Моята работа е да изкарам пари. А моят приятел ми позволява на дълги пътувания да продавам разни неща, покрива ме. Във влака аз съм му като жена, във всеки един смисъл. Той като цяло е свестен мъж, добър е. За жена му не се замислям, не ме мъчи съвестта. Ако не бях аз, щеше да е някоя друга, какво значение има? А аз трябва да оцелея някак“.

Защо пък не? Р., на 25 години

„Според мен ако жената не може да си запази мъжа – сама си е виновна. Щом той си търси любов другаде, значи в брака нещо му липсва. В моя вход има един страхотен мъж, хирург. Жена му е сива мишка, вечно със сини кръгове под очите и подсмърчаща. Веднъж се срещнахме с този лекар на стълбището, аз тъкмо се бях върнала от почивка с шоколадов тен, коремчето ми оголено от късата блузка. Никога няма да забравя как ме гледаше той. И сега идва при мен, ако успее да се измъкне от къщи. Не си говорим за бъдещето. За какво са ми тези окови под вид на халка – той и без това е целият мой“.

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...