Защо зарязах работата в офис, за да стана проститутка?

Днес ще ви запознаем с Бела Лауру, която е 22-годишна красавица, която ни разкри защо е решила да остави работата в офис и да стане елитна компаньонка.

Днес тя заработва по 550 долара на час, а понякога си докарва 10 000 долара за една седмица.

Клиентите са само богати мъже, а услугите, които предлага, са разнообразни и включват всичко от просто вечеря до тройки, садо-мазо изпълнения и задоволяване и на най-первезните фетиши.

Бела Лауру е родом от Канада, разкрива, че впреки че като малка не си е и помисляла за подобна професия, никога не би се отказала от нея. Тя осигурява изключително висок стандарт на живот и придобивки, за каквито и не е мечтала.

Бела е категорична, че не финансовите ползи са това, което я е накарало да зареже работата на бюро и да започне да продава тялото си.

„Клиените ми са и женени, и ергени, но всичките са много богати и плащат солидна сума, за да сбъдна и най-извратените им мечти.

Обикалям света, посещавам дестинации, които съм виждала само на картички, купих си колата на мечтите си, но не това е причината да работя като компаньонка. Правя го заради свободата, която тази професия ти осигурява.

Като не визирам финансовата свобода, а възможността сам да си си шеф. Аз решавам с кого да си легна и кога, аз решавам по колко часа на ден да работя и въобще да работя ли днес. Ако не съм в настроение, може просто да не ставам от леглото днес.

Също така не искам позволение от никога, за да изляза отпуска, а просто си събирам багажа и заминавам, когато ми се прииска да си почина от всичко и всички“, разкрива Бела.

Тя също така допълва, че за да си добра в нейната професия, не е достатъчно просто да си привлекателна.

„Търсят ме толкова много, не само заради външността ми на модел, но и защото аз съм психолог, с мен могат не само да се забавляват между чаршафите, но и да си поговорят.

Освен това аз много добре чета между редовете и разбирам за какво копнеят, без дори да са го изказали“, завършва изповедта си младата дама.

Източник: woman.bg