Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Заскобиха Анелия, досвидяло й се левче за зелена зона

Поп-фолк певицата Анелия бе неприятно изненадана в края на миналата седмица на излизане от любимия си фризьорски салон в центъра на София.

Бившата съпруга на Коко Динев намерила колата си заскобена, защото ѝ се досвидяло да плати за паркиране в зелена зона.

Инцидентът станал към 17 часа, когато Анелия тъкмо си била направила прическата в салон за красота, любим на много родни випове, пише ХотАрена.

Вместо обаче да пусне чинно есемес, за да ѝ е мирна главата, тя решила да си спести разхода, който възлиза на левче за всеки час престой.

Певицата смятала да следи през прозорците на салона дали ще дойде представител на органите на реда и, ако такъв се появи, да излезе и да се оправя с него, както може. Оказало се обаче, че си е направила грешна сметка.

Докато я фризирали, дошъл служител на Центъра за градска мобилност и ѝ сложил скоба. Анелия така и не го видяла. Открила, че са я заскобили, чак когато излязла на улицата с идеално боядисана, подстригана, измита и изсушена коса, но без да може да подкара скъпарския си джип.

Настроението на звездата на секундата се развалило, защото заради левчето, което спестила, се наложило да плаща 30 лева глоба, за да свалят скобата от колата ѝ.

За зла беда точно в този момент към нея се приближил фен с молба да се снимат заедно. Това било капакът на всичко.

Анелия едва сдържала нервите си да не се развика на момчето и да го изгони. Въпреки всичко позирала до него, но от снимките се вижда, че е кисела като лимон.

Луксозното возило, за което звездата преди време брои над 100 бона, до момента ѝ е донесло само грижи. С него изпълнителката има няколко катастрофи, заради което зад гърба ѝ започнаха да наричат джипа „каръшката кола”.

Анелия я обяви за продан, но така и не се намери човек, който иска да я купи. Заради това звездата и досега се движи в черния си джип. Но непрекъснато се оплаква, че тази кола ѝ носи лош късмет.

Според нейни познати обаче не колата е виновна за скобата, а прословутото скъперничество, с което е известна Анелия.

Певицата, за която се твърди, че има хонорар от 5000 лева на час без ДДС, е пословично стисната. Говори се, че дори не ходи на море, ако трябва да плаща от джоба си.

Именно затова, за разлика от повечето си колежки, не се хвали със снимки от екзотични дестинации, а всяка година гостува в хотел на приятелка на родното Черноморие.

Едно е обаче да пестиш от ваканция, съвсем друго е – от зелена зона. В случая с паркирането пред фризьорския салон спестовността ѝ излязла твърде солено, пише „Уикенд“.

Коментари
Зареждане...