Жената Козирог в леглото или горящ айсберг

Жената Козирог е като Ледената кралица от приказките. Красотата не я напуска цял живот, даже напротив само разцъфтява. Трудно достъпна за всеки, на моменти студена и мълчалива.

„Не съдете за книгата по корицата„ !

ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ :

Красота и изящество. Поддържан външен вид, грациозна походка в удобно облекло. Изглежда плаха и покорна на пръв поглед , но далеч не е така. Освен външната си красота тя притежава онази привлекателна скромност , която я краси и от вътре.

 В спалнята тези жени са истински фурии, разпалват се мигновено. За да се събуди желанието им понякога е достатъчен един красноречив поглед, жест или докосване.

Are You That Somebody Mv GIF - Find & Share on GIPHY

СЕКСУАЛНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ

От романтичен и изобретателен и по-брутален тип любовник с добра ефективност под чаршафите – жената Козирог ще избере втория вариант.

Артистизмът при тях невинаги е за предпочитане и мразят потенциални партньори да свалят звезди от небето, след като спалнята е на две преки.

Обичат всякакви експерименти и няма да повярвате какъв горещ човек се крие под ледената опаковка. Теми и еротични игри табу за нея няма. Все пак е хубаво преди да останете насаме да знаете и двамата за предпочитанията си.

Склонност към изневяра

По правило, жените Козирог са в състояние да устоят на всяко изкушение.