Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Жените, които побъркват мъжете

Мъжете буквално си губят ума по представителките на тези четири зодиакални знака.

С какво грабват вниманието тези дами? Астролозите са готови да обяснят вълшебното им очарование.

1. Жена-Лъв (23.07-22.08)

Жената-Лъв постоянно се излага на показ като прекрасно бижу. За нея няма нищо по важно от мъжете, увлечени искрено по нея. Самата тя често се влюбва, но рядко е способна на трайна обич.

Гордата Лъвица не може да се подчинява на когото и да било, нито да се посвети изцяло на друг човек. Често се влюбва в „погрешния“ мъж заради високата си взискателност в любовната сфера.

Лъвицата може да бъде вярна на мъжа, който я обича, но щом страстта му към нея утихне, тя веднага ще си тръгне.

Жената-Лъв често се забърква в любовни триъгълници, в които едновременно я обожават двама мъже – тя се чувства най-щастлива, когато е в центъра на вниманието.

Другите жени ѝ завиждат за това, че тя винаги привлича погледите на най-привлекателните мъже. Жената-Лъв иска не само да заема важно място в живота на партньора, но и да бъде единствена за него.

При това тя самата ще запази пълна свобода в избора на нова жертва. И лесно ще я намери – „плячката“ обикновено доброволно се хвърля в лапите ѝ. Лъвиците са най-изкусните ловци!

2. Жена-Скорпион (23.11-21.11)

Жената-Скорпион е невероятно чаровна. Малцина мъже могат да устоят на страстта в очите и гласа ѝ. А и защо да се дърпат – безсмислено е да се съпротивляват.

Дори ако жената-Скорпион не е твърде красива на външен вид, ще забравите за всичко, щом надзърнете в хипнотичните ѝ очи.

До представителка на този зодиакален знак мъжът се чувства като заек, застинал пред фаровете на идваща кола.

Жената-Скорпион има крайно сериозно отношение към любовта. Страстта ѝ не угасва, независимо от това дали в живота ѝ има мъж или няма. Точно затова тя е толкова неустоима.

Дори и да успее временно да подчини на себе си влюбената жена-Скорпион, кавалерът едва ли ще достигне тайните дълбини на скритата ѝ чувственост.

Скорпионката може да бъде вярна жена и любовница, която във всички трудни ситуации да защитава любимия си, нехаейки за мнението на околните.

Най-важното е да не отстъпва и да не се предава – иначе цялата ѝ чудодейна сила ще се обърне срещу него! Как ще се отрази Лунното затъмнение на всяка зодия? Трите най-злобни и отмъстителни зодии Мъжете от тези 6 зодии са най-добрите бащи

3. Жена-Водолей(20.01-18.02)

Жената-Водолей има много високи изисквания, с които за нищо на света няма да си прави компромиси. Затова тя винаги настоява мъжете да проявяват към нея нужното уважение. Не разчитайте първата ви среща с Водолейка да приключи в леглото. Както и втората, впрочем…

Тя не се прави на недостъпна, но иска за начало да се убеди, че не е „момиче за една нощ“ за вас. Жената-Водолей има невероятно силен интелект, затова живее с ума си.

Тя с удоволствие приема новите възможности, защото знае, че е способна да постигне всяка една цел. Освен това Водолейката е много хуманна, тя искрено се вълнува от глобалните проблеми.

Тя е много чувствителна към страданията на хората, но никога не изисква любов и разбиране към себе си. Представителките на този зодиакален знак са чаровни, оригинални и изобретателни, но понякога са ужасни инати.

Много жени-Водолеи вярват в окултизма и никой не може да ги разубеди.

Всички Водолеи обичат красивите и хармонични неща, включително и човешкото тяло, така че не забравяйте да им правите комплименти за фигурата им. Такава жена има нужда да бъде ценена!

4. Жена-Близнаци (21.05-20.06)

Една жена-Близнаци е способна да замести цял харем! Никоя друга не е толкова виртуозна в любовните отношения. Всеки път ще я опознавате наново, възхищавайки се на ума ѝ и пристрастявайки се към чара ѝ.

Представителката на този знак може да привлече вниманието на всеки един мъж, защото е не само остроумна събеседничка, но и внимателна слушателка, която с интерес изслушва чуждите проблеми.

Ако искате да получите добър съвет, просто ѝ разкажете за мечтите и страховете си! За жалост Близнаците трудно се посвещават на нещо едно.

Тази жена едва ли ще се ограничи само с един любовник, една професия и една мечта за цял живот. Не се опитвайте да я привържете към себе си!

Тя е свободолюбива и ролята на любима птичка в златна клетка не е за нея.

Жената-Близнаци за нищо на света няма да се съгласи да заема неравностойно положение в семейството. При това тя по-скоро ще стане бизнес-дама, отколкото домакиня. В брака тази жена често води доста безмилостна игра на ръба на приличието. Съпругът обаче обикновено ѝ прощава всичко, забравяйки обидите. Че къде ще намери друга такава жена, която толкова да украси живота му?

Коментари
Зареждане...