Жените от тези три зодии никога не биха се събрали с бившия!

Photo of author

Да дадете втори шанс на човека, който е означавал толкова много за вас, не е лоша идея. Но кой може да ви гарантира, че този път нещата ще са ОК и всички проблеми ще се решат като с вълшебна пръчица?

Способна ли сте да се върнете при бившия си и как зодиакалния знак, под който сте родена, влияе на подобно решение? Нека разберем заедно!

Стрелец

Макар и да не се отличават с голяма гордост и принципи, Стрелците много рядко се връщат при бившия си. Причината е една – с него вече са опитали всичко. Обикновено, разделяйки се с някой мъж, жената Стрелец е готова да се хвърли с главата надолу в нова връзка и изобщо не си спомня за бившия си.

Скорпион

Гордост, гордост и още веднъж гордост – ето това не позволява на представителките на този зодиакален знак да се върнат при бившия си, дори много да им се иска. Те никога няма да забравят обидите и всяко едно грубо изказване по свой адрес. Ако нещата са стигнали до раздяла, значи определено е имало причини – обиди или претенции. На Скорпионите им е много трудно да преглътнат това и да продължат напред със същия човек.

Козирог

Ако жената Козирог се раздели с партньора си, означава, че много внимателно е обмислила решението си, анализирала е всички „за“ и „против“ и е направила всичко, което зависи от нея, за да запази връзката си. Точно затова и след раздялата тя никога няма да реши да възкреси старата си връзка, защото не иска отново да допуска същите грешки.

Източник: jenata.blitz.bg