Жените от тези три зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Някои жени са скромни и не изискват много от партньора си. Но има и такива, които са в състояние да го разорят с прищявките си.

Ето какво иска представителките на всяка една зодия:

3 място — Везни

Везните изобщо не са меркантилни. Ама изобщо. Парите за тях не означават нищо: дори и да ги засипеш с тях, те няма да го оценят. Везните оценяват вниманието, което се изразява в правилните подаръци. А правилните подаръци са нещата, които не купувате за всеки. Антики например. Да, това е скъпо, много скъпо.

2 място — Лъв

Жената Лъв не се нуждае от цялото състояние на мъжа. На нея й е нужно цялото му състояние плюс още едно по-голямо, което той ще спечели, докато Лъвицата му позволява да е покрай нея. Така че връзката с жена Лъв определено е правилна инвестиция в бъдеще.

Ако, разбира се, обичате да притежавате виртуални пари, в смисъл – да се любувате на хубавите числа в банковата сметка. Да похарчите всичко за яхти и самолети… Лъвицата няма да го позволи на никого. Сама ще го похарчи!

1 място — Риби

Просто й дай всичко. Всичките си пари, всички ценности, ръката, сърцето, черния си дроб и безсмъртната си душа. Не? А с какво ще купиш диамантите, които толкова иска?!?