Златка Димитрова – безотговорна майка! Вози бебето си без колана!

Черната Златка се оказа много безотговорна майка. 

След като преди време плеймейтката отказа категорично да кърми сина си Миро, за да се върне на работа като модел, сега заплашва живота и здравето му с поведението си на пътя.

Чист късмет е, че до сега малчуганът не е пострадал сериозно в ръцете й, след като тя за пореден път го изложи на риск, писа „Уикенд“.

Възмущението към плеймейтката избухна, след нейно видео в социалните мрежи. На клипа Златка е решила да покаже музикални умения.

https://www.instagram.com/p/Bhi1ROdBBy1/?hl=bg&taken-by=zlatka_dimitrova

Явно вдъхновена от колежката си Райкова, която в момента е на гребена на вълната с участието си в „Като две капки вода” и Черната Злати е решила да се върне в играта на популярност. Уви, нейната обаче няма да е с хубаво.

На клипа, публикуван от силиконката, тя е гушнала в ръце бебето си и се вози в кола.

На пръв поглед това едва ли е притеснително, но според закона за движение по пътищата, решението й е крайно неуместно.

В него ясно се обозначава, че бебета и малки деца задължително се возят в автомобил на специални столчета. Тази мярка се налага с цел да се избегне някаква контузия, в случай, че колата претърпи инцидент.

Дори в най-модерните автомобили на пътя гаранциите за безопасност не са достатъчно добри и именно производителите всеки път напомнят на родителите да не пренебрегват тези мерки.

За капак Златка и мъникът са седнали на предната седалка на автомобила – решение, което също е против всякакви законови норми.

 Бургазлийката дори е решила да си спести носенето на колан, с който поне малко да намали опасността за нея и детето й.

Аргументи за това са пластичните корекции, които силиконката си направи преди седмици. Заради тях не може да поставя нищо притискащо върху гръдния си кош, за да не си причини проблем с новите импланти.