Златка Димитрова с над 20 пластични операции! (СНИМКИ)

Черната Златка бие дори Краля на попа Майкъл Джексън по брой пластични корекции.

„Мис Плеймейт” 2009 има зад гърба си 20 корекции по цялото тяло. Бърз преглед из старите снимки на плей

Преди

мейтката потвърди, че тялото на Черната Златка е тотално променено и фотоси отпреди десетина години нямат нищо общо с реалността днес, съобщи „Уикенд“.

В настоящето Златка се фука с променени нос, устни и скули, сякаш виждаме различен човек.

Сега

Преди девет лета секси мацката изглеждаше по-закръглена, с бузки, леко коремче, широк и дълг нос, по-малки, но естествени устни, и въпреки това бе красива.

Днес не е останал и помен от чернокосата Златка, пред нас стои клониран тунинг, загубил напълно първоначалния си облик.

Според естетите, когато триумфира с титлата „Мис Плеймейт”, Димитрова била далеч по-хубава от сега.

След спечелването на конкурса на „Плейбой” Черната Златка почти не пропуснала година, в която да не легне на операционната маса, без да броим филърите и ботокса.

Преди

Плеймейтката похарчила цяло състояние за подобрения, макар че част от тунинга е минал безплатно при любимия ѝ хирург д-р Ангел Енчев, само срещу реклама.

Запознати са категорични, че Черната Златка е безспорен първенец по пластични операции и бие всичките си колежки, взети заедно.

Тя е направо пристрастена към операциите. Пипа се през 5-6 месеца”, свидетелстват хора от обкръжението й.

Подобренията на обявената за Майка на 2016 година красавица започват малко след спечелването на конкурса на ,,Плейбой“ през 2010-а. Тогава изкусителката си постави по 200 кубика силикон във всяка гърда.

Преди

Само година след това мургавелката си клъцна и носа за сефте. Същата година оперира и корема, но не от естетически, а по здравословни причини – бе на косъм от преплитане на червата вследствие на дехидратация и изтощителна диета.

През 2012 г. Златка отново легна на операционната маса, за да си дооформи носа. Обонятелният ѝ орган днес е доста по-тънък от естествения, както и леко повдигнат във върха. След някой и друг месец бургазлийката отново си уголеми циците, защото намаляха покрай поредното отслабване.

До началото на 2018 г. Димитрова изтъни скулите си, напомпа устните си, прибра „слонските” уши, както и вкарва по някоя инжекция ботокс в челото и хиалурон в джуките.

Сега

През пролетта бургазлийката спази традицията с корекциите и наду балкона като за световно.

Нов силикон за летния сезон“, написа радостно в страницата си плеймейтката и смени „на живо” имплантите с видео в социалната мрежа.

Златка постави 585 кубика във всяка гърда и вече е готова за главна роля във филм на XXL тематика. Случайно или не, малко след новия силикон Димитрова си хвана и нов любовник, който сега се радва на гигантските ѝ прелести.