Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Златка Райкова и Славин Славчев ще са поредните звездни участници в „Като две капки вода“

В 6-тия подрет сезон на култовото риалити „Като две капки вода“, излъчвано от НОВА ТВ, ще вземат участие и две много интересни личности.

Златка Райкова и Славин Славчев ще се присъединят към звездните участници в шести сезон на култовото шоу „Като две капки вода“. 

„С наближаването на старта ставам все по-нервна и притеснена, защото първата ми роля за мен ще бъде двойно предизвикателство – освен с пеенето, на голямата сцена ще трябва да се справя и с нелека хореография, защото танците са голяма част от образа“, коментира Златка, която ще трябва да усвои жестовете на Михаела Филева.

Как ще прозвучи парчето „Опасно близки“ зрителите ще научат по време на старта на „Като две капки вода“ на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Токчетата и запомнящите се жестове на примата на българската музика – Лили Иванова, ще бъдат изпитанието за Славин, който за първи път ще тества и своя актьорски талант.

Освен новите попълнения, на сцената се появи и любимката на публиката Софи Маринова с изпълнение на емблематичната песен „My Heart Will Go On“, която подготвя за своето първо преобразяване в предаването – Селин Дион.

Коментари
Зареждане...