Златка Райкова очаква бебе от Джизъса!

Русата Златка ще става майка, пише в. „Телеграф“.

Плеймейтката очаква рожба от новия си любим – небезизвестния футболист и плейбой Благой Георгиев. Двамата са заедно от едва няколко месеца, но ето, че вече ще стават родители.

Радостната вест разкриха те самите чрез story в Instagram, на което са сложили иконка на мъж, жена и дете. По данни на запознати бебето трябва да се появи на бял свят през пролетта на следващата година.

От последния епизод на предаването „Папараци“ стана ясно, че двойката вече живее и под един покрив. Те видимо се носят на крилете на любовта и въпреки че Злати скоро развали годежа си с ММА боеца Георги Валентинов, тя не се притеснява публично да демонстрира чувствата си към Благой.

Красавицата използва социалните мрежи, за да се обяснява в любов на футболиста и да се хвали, че в негово лице е намерила Единственият.

„Един ден ще се появи някой, който ще ти покаже защо не се е получило с предишните“, гласи последният статус на красавицата, а Благой от своя страна влюбено ѝ отговаря с „Щом имам теб, имам всичко“.

Припомняме ви, че това е първа рожба за Райкова и четвърта за Джизъса. Той вече има син и дъщеря от гимнастичката Христина Витанова и син от рускинята Есмер Омерова, с която мина и под венчилото.

Източник: woman.bg