Златотърсачка ли?! Аз съм млада и секси мацка и не ми се налага да работя!

Photo of author

Всички сме чували за златотърсачките. Те са навсякъде, в музикалните видеоклипове, във филмите, в киното, в ресторанта…

Напоследък все по-млади момичета предлагат компанията си на богати по-възрастни мъже срещу осигуряването на луксозен живот.

Симоне Туун е едно от тези млади момичета и не се срамува да го признае пред целия свят.

Момичето пътува до екзотични дестинации, има личен готвач и висок стандарт на живот, но не работи, а и не иска.

Всичко това й се осигурява от богати по-възрастни мъже, които обичат да глезят жени с конкретни интереси.

25-годишната лондончанка рядко става от леглото преди обед и прекарва дните си в пазаруване и срещи с приятелки.

„Обикновено посещавам Harvey Nichols и Harrods веднъж дневно, а на всеки няколко дни си купувам по нещо ново. Всяка седмица се сдобивам с по една нова чанта“ – разкрива Симоне.

Туун смята себе си за „шугър бейби“ или по-точно казано златотърсачка и не може да си представи живота си без всичко, което й предоставят по-възрастните й гаджета.

„Шугър бейби е жена, която живее в лукс. Тя прекарва дните си в хубав апартамент, финансиран от нейния шугър деди. Просто за теб се грижи по-възрастен мъж“ – разяснява ценностите си Симоне.

“Не мога да си представя да бъда с някой, който няма да ме глези и няма да плаща за моя начин на живот. Опитах, но това не е за мен“ – допълва тя.

Туун започнала работа като модел, когато станала на 19 и е в „бизнеса“ с по-възрастни мъже, откакто навършила 20.

„Случайно ме запознаха с по-възрастен мъж, който беше много успял, стана съвсем естествено. За мен той беше доста привлекателен, хареса ми къде живее и какъв начин на живот води, така се превърнах в шугър бейби“ – разкрива Симоне.

След това тя си направила акаунт в сайта Seeking Arrangement, където жени като нея си търсят мъже с възможности за връзка. Въпреки че Туун прави секс с богати мъже в замяна на луксозен начин на живот, тя не смята себе си за компаньонка.

„Компаньонките се виждат с различни мъже ежедневно, докато аз се виждам само с един.“ – разяснява Симоне.

За последните пет години тя е била в шест подобни връзки. „Влюбваш се, сърцето ти е разбито. Това, че те са по-възрастни и по-богати не означава задължително, че няма да бъдеш наранена“ – споделя Туун.

Когато първата й връзка с богат възрастен мъж приключила преди 3 години, Симоне не знаела как да се грижи за себе си.

„Трябваше ми време, за да свикна с факта, че съм сама. Трябваше да разчитам на себе си, да си намеря работа и да започна да си плащам наема. Била съм в ситуации, в които не съм била щастлива във връзката си, но не съм я приключвала заради финансовата част на нещата.“ – разкрива момичето.

„Най-големият подарък, който съм получавала е кола. Това беше наистина мило. Получих чисто нов Range Evoque, който беше перфектен за мен. Миналата седмица пък бях в Дубай за пет дни със сегашния ми партньор. Беше невероятно.“

Това ли са ценностите на 21 в., според вас или все още е останало място за любов, взаимност и истински връзки?

Източник: woman.bg