Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Значението на мястото на татуировките

Всяка татуировка е символ – на лично преживяване, история или чувство. Оказва се, че има символика и в мястото, на което се прави татуировката. То говори много за човека.

Предмишница

Голяма татуировка на предмишницата показва, че човекът е силен и стабилен. Ако татуировката е сладка и момичешка, този човек изглежда силен външно, но вътре в себе си е много емоционален. Това е любимо място за татуиране на мъже и жени.

Врат

Ако татуировката е в предната част, човекът е смел и отворен към всички. Тя винаги ще се забелязва и ще привлича внимание.

Задната част на врата е популярно място за дамски татуировки, защото може да се скрие с косата, а друг път да се покаже. Такива жени искат да са свободни да сменят мението си и да могат да избягват последствията от това.

Ако татуировката е ниско отзад на врата, тя показва, че човекът обича риска и не се страхува от смели решения. Кожата там е много чувствителна и татуирането е много болезнено.

Зад ухото

Тези татуировки обикновено са сладки и малки, обикновено скрити. Хората с такива татуировки са със свободен дух, но внимават да не се разкриват твърде много.

Гръб

Долната част на гърба показва уверен и чувствен човек. Жени с такава татуировка са женствени, но често по-късно съжаляват, че са си направили татуировка там. Мъжете с татуировка на гърба вероятно тренират и са уверени в себе си, тъй като единственият начин да покажат татуировката си, е да ходят голи до кръста. Такива мъже повече обичат себе си, отколкото някоя жена. Хората избират да се тауират на гърба, когато приключват с важна фаза от живота си.

Гърди

В зависимост от размера, такава татуировка представлява символ на нещо истински важно за човека. Големите близо до сърцето символизират нещо скъпо. Малките означават житейско събитие, което е приключило и е оставило отпечатък върху човека. Мъжете с такива татуировки са самоуверени. Мястото има друга символика при жените. При тях е знак за любов и обикновено има романтично значение.

Бедра

Обикновено татуировката там има сантиментална стойност. Тайнствена е, защото тази част от тялото обикновено е скрита. Като място за татуиране става все по-модерно.

Китка

Обикновено се прави от жени. Такива, които искат да са различни и да имат уникална татуировка, но не са достатъчно смели да си направят по-голяма и по-видима. Ползват всяка възможност да я покажат –по снимки или на живо.

Бицепс

Размерът е от значение. Половин ръкав означава, че мъжът иска да има кариера, но и да покаже креативност.

Цял ръкав означава, че кариерата не му е важна и живее по свои собствени правила.

Крака/глезени

Човекът трябва истински да харесва краката си и да иска да ги показва. От друга страна този човек е мистериозен и интроверт.

Прасци

По-често срещани при мъжете. Обикновено спортуват. Използват всяка възможност да си покажат татуировките.

Пръсти

Рядко срещани татуировки, които показват, че човекът е уникален и насочен към бъдещето. Смел, защото татуировката на пръстите се вижда във всеки един момент.

Гръден кош

Жени с татуировки на гръдния кош са артистични и чувствени. Освен това са смели и уверени по отношение на тялото си.

Коментари
Зареждане...