Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Зодиите, които прощават изневяра

Shot of a naked woman leaving the room while her lover is still sleeping

Изневярата е една от най-непростимите предателства в една връзка. Много хора губят вярата в партньорите си след такова събитие и не могат да продължат отношенията си по-нататък.  Сред зодиакалните знаци се открояват три, които биха простили подобна любовна обида.

Кои са тези така толерантни и разбиращи мотивите и поведението на партньорите си зодии?

Рак

Раците могат да са суперемоционални и дори раздразнителни, когато са гневни или искат да се наложат във връзката. Въпреки това те са изключително съпричастни и емпатични натури, които са склонни да влязат в положението на другия и да разберат мотивите за действията им. Те ще изслушат вашите причини и притесненията, които имате след случката. След това ще оценят ситуацията много внимателно и мълчаливо.

Поради огромната нужда на Рака от любов, неговата прощаваща природа е изключително силна. Стига причините, поради които сте го извършили, да му се сторят основателни, той ще бъде готов да опита отново. Освен това Раците са зодията, най-склонна към семейно консултиране.

Те действително работят за решаване на проблемите във връзката, а не се опитват да ги заметат под килима. Те смятат, че само така могат да разберат партньора си и да си имат доверие отново.

Дева

Въпреки че Девата е най-критичният знак в зодиака, той е и най-прощаващият. Девите могат да критикуват до припадък измамата, която сте извършили спрямо тях и накрая да ви простят, опитвайки се да оправят нещата.

Девата е склонна да остане във връзката в зависимост от причините за изневярата. Ако партньорът се държи враждебно, Девите се отказват. Но ако виждат съжаление и срам у половинката си, ще изчетат дългото си конско и въпреки това ще дадат нов шанс на връзката.

Девите имат нужда да усещат, че са добри партньори и че се справят както трябва с половинките си. Те винаги поглеждат и навътре в себе си, за да разберат дали част от вината не е в тях самите. Затова те се опитват всячески да се справят по-добре като партньори втория път.

Риби

Когато Рибите бъдат излъгани, те ще се почувстват опустошително зле. Това е зодия, която не вярва никак лесно на хората, дори на тези, в които е влюбена. Но когато се доверят, те поставят цялото си същество във връзката, влагат цялото си сърце.

Изневярата за тях е огромен болезнен шамар, истински кошмар. Рибите страдат много, защото са една от най-чувствителните зодии в зодиака. Те няма да приемат никак лесно изневярата, но това не означава, че няма да я простят.

Въпреки че ще се колебаят дълго какво точно да правят, как ще продължат напред със същия човек, вероятността да го сторят е много по-голяма, отколкото при другите зодии.

Рибите прощават постепенно. Дори да изслушат причините и мотивите ви, на тях ще им е нужно много време, докато успеят отново да върнат живота си в старите релси.

Коментари
Зареждане...